Olyan filmet keresek, ami arról szól, hogy hogyan fejlődik a magzat a méhben! Honnan tudok letölteni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 24. 19:38
1/7 anonim válasza:
Azt írd be a keresődbe,hogy "Élet az anyaméhben" ez a kis film nagyon klassz.Ez az első pillanattól kezdve mindent pontosan megmutat.Én is letöltöttem mert tök érdekes.Mindent meg lehet tudni belőle és tényleg érdekes hogy mi megy végbe az emberben ,amikor babát vár.Sok boldogságot.Egy 32 hetes kismami
2/7 anonim válasza:
Én azt hiszem ezt már vetítette a National Geographic (vagy hogy írják) és ki is adták dvd-n is. Tényleg jó.
3/7 anonim válasza:
igen vetítette a tv párszor már és csak ajánlani tudom minden kismaminak:)
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Szio!!!a 2. válaszoló vok,nem ezt az oldalt akartam átküldeni,hanem ami videos!!!!!!!
naaa ez télleg klassszzzzz kis oldal
Üdv 14heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!