Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudok letölteni kisfilm...

Honnan tudok letölteni kisfilmet a magzat fejlődéséről?

Figyelt kérdés
2008. okt. 9. 13:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Videókat találtam, de szeretnék letölteni egy egész kisfilmet, magyarul v angolul, teljesen mindegy.
2008. okt. 9. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!!Talán itt tudsz.Születés Előtti Fejlődés Biologiája.Én itt szoktam nézegetni ha még találok akor meg írom.
2008. okt. 9. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
www.ehd.org
2008. okt. 9. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Keresd a bbc filmjét az Élet az anyaméhben címűt. Én egy torrent oldalról szedtem le, valahol biztos megtalálod. Szerintem a legfantasztikusabb film a magzat fejlődéséről! Tényleg olyan hogy néha az ember tátva felejti a száját :) Animált felvételek is vannak benne, de sok 4d-s felvétel is!
2008. okt. 9. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ez az oldal tetszett nagyon, minden hónaphoz van egy kis leírás illetve 1-3 videó.

[link]

Csak sajna ezeket nem lehet letölteni.

2008. okt. 9. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!