A családi adókedvezményt az is igényelheti aki TGYÁS-t kap? Honnan tudok nyomtatványt letölteni hozzá?
Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 09:04
1/6 anonim válasza:
Igen!
Nekem a munkáltatóm tb kifizetőhely így ők intézték, vagy gondolom az oep ha onnan kapod a tgyást. Én már pocakosan igényeltem, úgy emlékszem a 3 hónapot betöltött terhesség után lehet, a terhesgondozóba adtak igazolást és a táppénz és a tgyás alatt is kapom.
A férjed munkahelyéről meg olyan igazolás kell hozzá, hogy nem ő veszi igénybe.
2/6 anonim válasza:
Bocsi, hogy belekérdezek, de igényelhetik élettársak is az adókedvezményt a babaszületése előtt??
3/6 anonim válasza:
Szia!
Itt a nyomtatvány:
Igen, igényelheti az apuka is, kell a nőgyógyásztól egy igazolás, hogy mikor töltötted a 91. napot
Jó babavárást mindenkinek :)
5/6 anonim válasza:
És ezt melyik szervhez kell benyújtani? vagy a munkáltatóhoz?
6/6 anonim válasza:
Én a munkáltatóhoz küldtem be, ők továbbították az regionális egészségpénztárhoz (nem TB kifizetőhely).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!