Létezhet hogy később fogant a baba?
7 napja késett a menzeszem mikor 2 időn túli pozitív tesztem lett. Nem mellesleg 25-ös x-epil volt.
Másnap délutáni vizeletből egy érzékeny tesztel egy egyértelmű pozitívat teszteltem.(ekkor már 8 napja késett)
A pozitív teszt után 2 nappal elmentem orvoshoz(elvileg 5+5 napos voltam ekkor), és azt mondta hogy egyenlőre nem lát terhességet. Elmondta rossz verziót is, de elmondta a jót is. A rosszat le se írom mert nem akarok erre a lehetőségre gondolni. A jó meg az, hogy később fogant és még annyira fiatal a terhesség, hogy nem látni.
Csináltam másnap egy clearblue digitális tesztet ami ugye kiírta a fogantatás napját és 2-3 hetet írt ami 17-re esik, ami oké is lenne, mert aznap voltunk együtt a párommal és elvileg akkor a nemvárt napján ágyazódott volna be, ugyanis a nemvárt napján 2 hatalmas éles szúrást éreztem.
Szia!
Én így jártam. 6 nap késésnél lett extra halvány pozitív a teszt. Mensi szerint 6+5-nél mentem először orvoshoz, aki csak petezsákot látott. Teljesen kétségbe voltam esve, hogy melyik eshetőség áll fent: nem fejlődik rendesen vagy később fogant. 2 nap múlva vissza kellett mennem, akkor már 2-3mm-es embriót láttunk, ami 6 hetes terhességnek felelt meg, ergo később fogant.
Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz!
29hkm
Ugyanezt játszottam le tavaly júniusban. :)
Most 9 hónapos a kisfiam. :)
Kb. a 22. napon fogant, 28 napos ciklusok mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!