Létezhet olyan hogy valaki nem veszi észre hogy nem mozog a baba? (32-33. hétben)
Én el tudom képzelni, hogy nem vette észre.
A picik nem egyformán mozognak méhen belül. Én most a harmadikat várom és mindhárman másként mozognak. Az első akkorákat rúgott már az elején, hogy összetéveszthetetlen volt, a második csak nyújtózkodott és csak elvétve rúgott egyet-egyet vele nagyon sokszor beijedtem, hogy baj van, mert még 35-36 hetesen sem tudtam néha eldönteni, hogy ő nyújtózkodik, vagy a szél nem talál kiutat... Most a harmadik manócska inkább aprókat rúg, de sorozatban, gyorsan.
A középső gyerkőcnél azt mondta a doki, hogy csak azért élem meg kevés mozgásnak/nem mozgásnak, mert a nagyobb másként csinálta és volt viszonyítási alapom. Ha ő lett volna az első, akkor fel sem tűnt volna hogy "lusta".
Az orvos állapitotta meg hogy 2 hete halott volt a magzat, nem magamtol találtam ki!!!
Egyébként rettenetesen sajnálom őket én is :(
Nekem 36 hetesen halt meg a babám! De kb. fél órát nem mozgott, mikor mentem.
Szerintem ilyen nincs, hogy nem veszi észre, max. nem veszi komolyan!
Szerintem is inkább kicsit figyelmetlen volt. Nem véletlenül kérdezik úgy (legalábbis nálunk), hogy nyugalmi helyzetben mozog-e. Mert persze amikor járkálsz akkor bemozoghat egy halott magzat is, de ha fekszik az anyuka és úgy nyomkodja magát az halott magzatnál lehetetlen. Sajnos az hogy meghal pl a köldökzsinórtól lehetséges bármelyik trimeszterben. Nekem is van ismerősöm, akinek a 38. héten halt meg a babája, észrevette, hogy fél napja már sehogyan sem mocorog, de mire beért a kórházba már késő volt.
Szóval persze az létezhet, hogy elhal a baba, de hogy 2 hétig ne vegyék észre már ilyen idős korban a mikor folyton mozogni kell lehetetlennek gondolom (hacsak nem annyira túlsúlyos, hogy a zsír egyébként elnyomja a mozgást).
Nekem 25 hetes baba halt meg. 2-3 napja nem mozgott és rúgdosott, már gyanús volt, sajnos, de nem akartam felfogni, kizártam ezt a lehetőséget.
Nála is ez volt. Érezte ő, hogy baj van, de nem akarta felfogni, amivel teljesen együtt érzek, sajnos.
Erőt kívánok neki is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!