Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezhet, hogy a 13. héten...

Létezhet, hogy a 13. héten érzem a baba mozgását?

Figyelt kérdés

Ez a második terhességem, az első 17 hetesen éreztem, de lehet, hogy 18. volt. Olyan bugyogás félét szoktam esténként érezni.

Lehet, hogy a beleim :))

2008. okt. 4. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem még korai lenne,ha a babát éreznéd.Habár nekem ez az első terhességem és már 16hetesen éreztem a picit,de a védőnőm nem hitte el.

31 heteske

2008. okt. 4. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Szia! A második babámat már én is éreztem a 13. héten.
2008. okt. 4. 20:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszike :)
2008. okt. 4. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem létezhet.
2008. okt. 4. 20:59
 5/9 anonim ***** válasza:
második terheségnél igen is létezhet! tőlem elsőnél is megkérdezte a doki 14 hetesen,hogy érzem-e? akkor csak nem lehet annyira lehetetlen!!!
2008. okt. 4. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
66%

Nem, lehetetlen. A 13. héten még csak 50 mm környékén van a kicsi. Hogy tudna egy akkora kismeber olyan erővel mozogni, hogy azt megérezze a kismama ilyen korán?

Bugyogás, inkább a beleidet érzed.

Tény és való, hogy második babánál korábban lehet érezni a mozgást, de azért gondoljunk bele, hogy egy 50 mm-es kis csöppség nem olyan erős, hogy érezni lehessen a mozdulatait.

A 15-16. héten már inkább valószínűbb lesz.

2008. okt. 4. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Az első babám mozgását a 16. héten, a másodikat a 12. héten éreztem, és nekem se hitte el a védőnő. Szerintem lehetséges, hogy a babádat érezted.

üdv. Csilla

2008. okt. 5. 10:48
 8/9 anonim ***** válasza:
20 hetes vagyok a második babával, és még semmit nem érzek!!!
2008. okt. 5. 17:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Én 14 hetes vagyok és én is érzem, nekem is második babám, de nekem azt mondta a védőnő hogy elképzelhető.

12 hetes ultrahangon bukfencezett a kicsi a hasamban de az is igaz pont abban a pillanatban nem éreztem semmit.

2008. okt. 6. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!