Lehetséges (létezhet) olyan, hogy már a 12. hetes hasi UH. -on látható legyen a baba neme?
Igen, elvileg, unokatesómnak megmondták, hogy talán kisfiú, bár nem értem hogy hogyan létezhet, mert elvileg mindenütt azt olvasom, hogy a 15.ik hétre fejlődik kia nemi szerv. Nem tudom hol lax, de ez Debrecenben volt a klinikán. No meg orvosfüggő, és sztem nagyon ritka, hogy mernek is mondani ilyenkor még valamit. De hátha? :) Boldog heteket!
38 hetes kismama
Létezhet, de ne éld bele nagyon magad. Nekem a doki 12 hetesen állította, hogy kislányt várok.
Nos, Máté holnap lesz 6 hetes. :-)
Szia!
Nekem megmondták, hogy fiú. Aztán ezt egy másik doki megerősítette a 28 hetesen. Igaz még a pocakban van, de nemsokára kiderül, hogy igazuk volt-e. Bár a kisfiút sztem könnyebben megmondják.
35 hetes kismama
Szia!
Én szombaton voltam uh-n, ahol azt mondta a doki félig komolyan, félig viccesen hogy nem lepődne meg ha fiunk születne. Jelenleg a 12. hetet "taposom". :) Még nem tudom hogy mi az igazság ebből, de elképzelhetőnek tartom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!