Létezhet, hogy 30 hetesen 2,5 kg a baba?
szia!! hát lehet, hogy kicsit nagy, de szerintem Mi is tartunk már itt... ugyanis 27 hetesen 1400g volt... a héten megyünk megint UHra, majd kiderül :)
31 hetes pocakos
Lehet, hogy létezhet, cukros terhes esetében valóban születnek nagyon nagy babák, de azért ez az érték tényleg kiugró.
Én kereken 29 hetesen voltam 4D-s uh-n és ott becsültek másfél kilót, azt mondták, hogy a baba kicsit nagyobb, mint az átlag (már így is). Statisztikai diagram szerint, ha a placentám nem indul hirtelen öregedésnek (akkor még nullás volt), akkor 4200 g körüli születési súlyra is számíthatunk.
Szóval nem tudom, hogy 30 hetesen 2,5 kilóra mit saccolnának... 6-7 kilós születési súlyt???
Egyébként nagyon sok minden függ attól, hogy mennyire mérnek pontosan, ugyanis a csontok, a fejkörfogat és a haskörfogat mérete alapján saccolja a gép a súlyt, néhány milliméteres elméregetés is viszonylag nagy különbséget eredményezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!