Kicsi esélyt látok rá, de létezhet, hogy terhes lettem?
Az utolsó menstruációm megjött rendesen,görcsöltem,minden úgy volt,mint lenni szokott. Azóta nem voltunk együtt a párommal,mert külföldön van.
Tegnap kellett újból megjönnie,el is kezdett görcsölni a hasam,mint amikor megjön,de azóta semmi. És a cicim is fáj még,pedig az el szokott múlni közvetlen azelőtt,mielőtt megjön.
Létezhet,hogy a beágyazódás után kibír egy erős görcsökkel járó vérzést a "baba" ?
Elnézést,ha hülyeséget kérdeztem,az is lehet,hogy csak képzelem az egészet,mert tervben van a kicsi.
Szia!
Én úgy tudom,hogy megjöhet attól még,hogy terhes vagy,de egészen másképp,kevesebb ideig és a vérzés jellege is másabb,inkább barnás. Szóval ha ugyanolyan volt a mensid,mint az eddigiek akkor kicsi a valószínűsége,hogy babás legyél,bár ki tudja,bármi megtörténhet. Biztos írnak majd tapasztalt anyukák is,akik tudnak segíteni :) De azért ha gondolod,csinálj egy tesztet,pár száz forint,és ha terhes vagy,akkor már tuti kimutatja. Egyébként szerintem csak késik picit,ne haragudj :(
36hkm
Köszönöm a választ! Miért haragudnék? :-) Csak nem jártam még ilyen cipőben és kíváncsi vagyok tapasztalatokra ,véleményekre.
Remélem,hamarosan én is hasonlót írhatok a mondókám végére,mint Te! (X hkm) Még egyszer köszönöm! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!