Létezhet hogy 26 hetesen a baba harántba fordult?!?
Eddig ugy fekudt, hogy feje jobb lent, labai bal font. Keresztben.
Ma felkeles utan 2 oraval majd osszeestem, ugy feszitett bal oldalt, le is kellett ulnom, meg olyan furcsa es mas erzesu volt a hasam, teljesen olyan mintha harantba fordult volna. Es most mashogy is erzem a rugdosasat... :) nehez mennem is, tok furcsa a hasam, ha ugy marad en megorulok....nagyon erdekes. :)
Bemenjek ide a korhazba hogy vizsgaljanak meg? ( nem ide jarok orvoshoz)
az enyém először fejvégű volt, aztán faros, most harántfekvésben van (33. hét). Nem mondom, hogy kellemes, de csak emiatt én nem mennék kórházba, ha nincs görcs, vagy ilyesmi.
Persze, ha ideges vagy, akkor megnyugtatásul elmehetsz, de ez még nem gond :)
Miért ne lehetne, hogy megfordult? 26 hetesen még simán megfordul. De még 30 hetesen is.
Nekem 26 hetesen faros volt a fiam, 33 hetesen már fejvégű, tehát nekem is ezekben a hetekben fordult meg a fiam, de szerencsére már úgy is maradt.
És ezért nem kell orvoshoz menni. Teljesen természetes és normális, ha megfordul, ha forog és mocorog.
Azert kerdeztem hogy bemenjek-e, mert ez a fordulasa fajhat ennyire vagy esetleg mas miatt fajhat a hasam...
Nekem fura ez a forgolosdi, mert az elso egyaltalan nem volt forgos, fejvegu volt vegig. Ez a baba meg nem all, teljesen mas a ket terhesseg... :)
Koszonom az eddigi valaszokat!
Mit ereztetek meg mikor harantba volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!