Mi a legkellemetlenebb a csaszaros szulesben?
Azon kivul, h sajnálod nem szülhettél spontán, term.úton
Pl katéter, első felállás, beontes? Hasnyomkodás vagy a cső ami a seb miatt van behelyezve?
Meséljetek légyszi. Melyik a rosszabb része?
nem fog fájni attól hogy kakilsz...nem rosszabb mint mikor menzesz közbe kakilsz, potyog alul ez meg az na bumm :) mondjuk nekem az volt a rossz hogy alacsony vagyok és magas volt a wc....kényelmetlen volt, ugyanígy az ágy is.
amúgy ha nincs széklet második nap hashajtót adnak nálunk...banánt ne vigyél be :) inkább rostos dolgokat.
6-10 órával még nem fogsz székelni, nekünk 2. nap hozták csak a hashajtót, mivel nem eszel és kapsz beöntést előtte nem is lesz valószínű ingered rá. Feküdni fogsz első nap végig szinte.
Beöntés meg nem fáj, feszítő érzés, meg nehéz visszatartani, de onnéttól olyan mint ha pisilnél, jön magától minden.
De ez furcsa hogy kórterembe adják a beöntést, nálunk győribe külön szoba van erre wc-kkel . De ha nálatok így van se lesz gond mert mondom nem tudod visszatartani, mellettem ott vajúdtak a wc-be pölö, mindenkinek meg lesz maga gondja, le se fogják tojni hogy te épp kakilsz.
Orulok, hogy nem kellett az a borzalmas fajdalmat atelnem amit a sima szules okoz. Feltem a csaszartol nagyon, de visszagondolva, rgyaltalan nem kellett volna aggodnom! Az egeszben a legrosszabb a kateter felhelyezese volt, illetve mikor kiment az erzestelenites akkor ereztem a katetert is, alig vartam, hogy kivegyek!!! Bbbrrrrr
Most a tesot varjuk, de semmifele rossz erzes nincs bennem, hogy ismet atelhetem majd az egeszet!;)))
A beöntés egyáltalán nem volt problémás nekem. Sőt, még kicsit örültem is, mert majdnem végig székrekedéses voltam.
A műtét utáni felállás az borzalom.
Nekem a felülés, köhögés, tüsszentés is fájt.
De ha megfogadsz egy jó tanácsot: gondolj arra, mikor nagyon rossznak érzed, hogy napról napra jobb lesz. Mert bizony úgy lesz. :)
Egyébként van, aki nem éli meg annyira fájdalmasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!