Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki programcsászárral szült?

Aki programcsászárral szült?

Figyelt kérdés
Mi volt az oka?
2017. nov. 30. 21:43
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

29# unokanoverem 2 éve szült, tavaly volt huvelyplasztikaja ugy szetment ott lent.

:/

Pedig nagyon magas es nem vekony csaj. Baba se volt olyan nagy,3690 gramm kb.:/ szval elofordul. :/ emiatt(IS) enis orulok h csaszar lesz!!:)

2017. dec. 1. 16:52
 32/35 anonim ***** válasza:
A császárnál meg az a lehetőség áll fent, hogy keloidos lesz a heged, szétválik, begyullad, minden front pokoli fájdalommal fog járni. Az én hasam pl érzéketlen lett, csak a frontokat érzi teljes erőbedobással. És ez nem is ritka, elég sok sorstársamról hallottam.
2017. dec. 1. 16:54
 33/35 anonim ***** válasza:
Szia.Szűk medence miatt,nagy volt a baba..
2017. dec. 2. 00:50
 34/35 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, es nem tudom, miert ert 25%-ot a valaszom?! Nem en vagyok az orvos, o csaszart mondott. Talan meg kellett volna kerdojeleznem? Az egeszsegunk volt a lenyeg, nem a szules mikentje. Mindig felhaborodok az itt jelen levo embereken...
2017. dec. 2. 09:11
 35/35 A kérdező kommentje:

Na ez jó kérdés. Mindenkinek zöldet adtam, azóta nem figyeltem ki hány %-on van.:/

Koszonom a valaszokat lanyok!!:)

2017. dec. 2. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!