Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki programcsászárral szült?

Aki programcsászárral szült?

Figyelt kérdés
Mi volt az oka?
2017. nov. 30. 21:43
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Az oxigénhiánytól való félelem.erthető ha a családban vagy baráti körben előfordult.

Legidősebb bátyám 8 éve halt meg, oxigénhiánnyal született, deréktól lefele béna volt, beszélni sem tudott. Pelenkázni kellett stb.. végül roham vitte el. Ha lehetne énis császárt választanék.

De így kivárom.

Eddig végig faros volt , es téraránytalanság gyanús is a dolog.

28hetes vagyok

2017. nov. 30. 22:25
 12/35 A kérdező kommentje:
10# sajnálom, h nem szülhetted meg,ahogyan szeretted volna
2017. nov. 30. 22:25
 13/35 anonim ***** válasza:
43%
Félem a szülést ők kértem a császárt.Fizettem érte.Minden nagyon simán ment.
2017. nov. 30. 22:29
 14/35 anonim ***** válasza:
10es vagyok. Én is, mert így ezt már sose élhetem át. De kárpótolnak a gyerekek. 😊
2017. nov. 30. 22:29
 15/35 A kérdező kommentje:

Bizony, a gyerekek kárpótolnak.alig várom, hogy tudjam milyen anyának lenni.

Azon kívül, hogy "sokszor nehéz..":)

2017. nov. 30. 22:31
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Hármasikrek
2017. nov. 30. 22:57
 17/35 anonim ***** válasza:
33%

Rettegtem a fájdalomtól, attól, hogy valami gond lesz a szülés közben és baja lesz a babának, vagy nekem.

38 hetesen volt a császár, minden simán ment és nem szenvedtem hetekig az üléssel, nem szakadtam sehol és teljesen pozitív élményként maradt meg bennem az egész.

Most 21 hetes terhes vagyok, a mostani szülésem is programozott császár lesz.

2017. dec. 1. 00:10
 18/35 anonim ***** válasza:
82%
Epilepsziás vagyok, az első terhességem a 37. hétben egy roham miatt lepényleválással végződött, azonnal császároztak (már a kórházban voltam, akkor történt). A második téraránytalanság (4650 gr volt a "kisfiam"), és az előzmények miatt lett programozott császár, a harmadik gyermeknél szintén az előzmények miatt lett programozott császár (harmadik gyermeknél, ha már volt két császárod, eleve csak csaszáros szülés jöhet szóba).
2017. dec. 1. 00:40
 19/35 anonim ***** válasza:
11%
Nncs az az oxigénhiány, amitől deréktól lefelé tartó bénaságot okoz...
2017. dec. 1. 05:57
 20/35 anonim ***** válasza:
64%
10es, erről nem is hallottam. Én is vérhígítóztam, homzigóta Leiden mutáció miatt, és már az elején elmondták hogy csakis programcsászár lehet. Borzalmas "élmény" volt, inkább nem lesz még egy gyerekem csak ne kelljen átélni azt a fájdalmat császár közben és után.(igen, nem hatott rendesen az érzéstelenítő, az első 8 perc után már amíg nem altattak el, mindent éreztem)Utána meg leállt a légzésem a műtét közben mert hirtelen túladagolták a szereket, majd végül a sebem fertőződött el. Ráadásként ugye a gyerekbe is átment az altató így légzésdepresszióval született, nem sírt fel, így az első napon lélegeztették, aminek hála tüdőgyulladást kapott.
2017. dec. 1. 06:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!