Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki programcsászárral szült?

Aki programcsászárral szült?

Figyelt kérdés
Mi volt az oka?
2017. nov. 30. 21:43
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
20# azt valljuk be h ez a legritkább dolog, ami megtörténhet. Sajnálom h te átélted.
2017. dec. 1. 07:41
 22/35 A kérdező kommentje:
19# gondolom akkor te nézted sok hosszú évig ami a bátyáddal történik, és te hallgattad h anyád sír. Apád meg perelni akar még évekkel szülés után is.. de igen, itt vannak ilyen okos emberek is mint te. Egy kis tisztelet legyen már a másik iránt. Nyugi nem a testvérem miatt írnak ki,h kiírnak császárra.
2017. dec. 1. 07:43
 23/35 anonim ***** válasza:
Végig faros volt, 39. héten programozott császár lett. Én nem bánom, hogy így alakult.
2017. dec. 1. 07:57
 24/35 anonim ***** válasza:
Én természetesre készültem, aztán 3 hétre befektettek kolesztázis (epepangás) miatt, majd egyik nap közölték, hogy másnap császár, mert elég rosszak lettek az értékeim és a 38. héten ennél a "betegségnél" ez a protokoll, úgyhogy így lett programcsászárom, számomra mégis elég felkészületlenül. Sajnos utána mélyvénás trombózist kaptam (vérhígító helyett és babázás helyett 2 hét intenzív osztály... hajlamom nincs, gondolom, az előzetes kórházas mozgásszegénységtől, na meg nagyon vizesedtem is). A másodiknál így már végig szurkálhattam magam, ami "mellé" nekem természetest javasolt az angiológus, a nőgyógyász meg rám bízta, így aztán kaptam időpontot is, de meg is egyeztünk, hogy adunk esélyt mindkét verziónak, attól függően, hogy halad - és ez így jó is volt. Végül hamarabb jött és már 8 órája elfolyt a magzatvíz, de még nem tágultam semmit, így az is császár lett mikor épp befértem két sürgősebb közé. Úgyhogy ez utóbbi minek minősül, nem tudom :)
2017. dec. 1. 08:10
 25/35 anonim ***** válasza:
Nekem sérvem jött ki, 3 hét múlva császár. Ma már nem látszik a vágás sem annyira. Tudjátok, örültem neki, mert semmi értelmét nem látom a túlhordásnak. Számtalan tragédia is történt már ez miatt. Tavaly , volt egy pár 3 évet vártak a babára, császárért könyörögtek. Állítólag óriásit hibázott az orvos, mert nem értékelte ki normálisan a ctg eredményét, 38 . héten az egészséges baba meghalt, mert elvékonyodott a köldökzsinór. Legalábbis ezt mondták. Ha lett volna császár, az a baba a mai napig élne.
2017. dec. 1. 09:41
 26/35 A kérdező kommentje:
25# ilyen sztorikat legyszi ide ne.:( kismamakent igyis aggodok eleget. Nem szeretem az ilyet olvasni
2017. dec. 1. 09:56
 27/35 anonim ***** válasza:
Én is aggódós vagyok, de a hozzászólásban a császár mellett érveltem!
2017. dec. 1. 11:55
 28/35 anonim ***** válasza:
#20 annyit mondtak csak, hogy ha beindul a fájás semmiféleképpen ne szúrjam magam.
2017. dec. 1. 13:05
 29/35 anonim ***** válasza:

Édesanyám az én születésemnél (akkor volt 19 éves)nagyon nagyon sokat sérült "ott".

Diszkréten intézte mindig,de milyen a gyerek ugye,hát kíváncsi.Anyukám gyakorlatilag; gyerek-szemmel pelenkázta magát.

Később kiderült,hogy többször vissza ment az orvosához anno és azt mondta neki,hogy asszonyom ez ezzel jár.Évekig voltak gondjai a kis-és a nagy dolgokkal egyaránt.Ennek ellenére van tesóm,nála már nem rosszabbodott a dolog állítólag,sőt,javult később.

Jó,ez nagyon régen volt,családon belül nem ismétlődhet meg stb. stb.

Nem érdekelt.Amikor eldöntöttük,hogy jöhet a pici,először spórolni kezdtünk a császárra.Utána,amikor meglett a pénz,akkor kezdtünk el egyáltalán próbálkozni.

Szóval bizony,én is kértem a császárt és nem bántam meg.Ugyanígy csinálnám,ha most kellene belevágni.Kár,hogy nem lehet választani az előny és a kockázat mérlegelésével,orvossal átbeszélve mindkét oldalt. Csak vastag pénztárcával adott ez a lehetőség Kishazánkban.

2017. dec. 1. 14:29
 30/35 anonim ***** válasza:
#28 Ezt mindenkinek mondják, de tudtommal "vérhígítósan" is sokan szültek már természetesen. Esetleg ez is megér egy kérdést :)
2017. dec. 1. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!