Aki programcsászárral szült?
Édesanyám az én születésemnél (akkor volt 19 éves)nagyon nagyon sokat sérült "ott".
Diszkréten intézte mindig,de milyen a gyerek ugye,hát kíváncsi.Anyukám gyakorlatilag; gyerek-szemmel pelenkázta magát.
Később kiderült,hogy többször vissza ment az orvosához anno és azt mondta neki,hogy asszonyom ez ezzel jár.Évekig voltak gondjai a kis-és a nagy dolgokkal egyaránt.Ennek ellenére van tesóm,nála már nem rosszabbodott a dolog állítólag,sőt,javult később.
Jó,ez nagyon régen volt,családon belül nem ismétlődhet meg stb. stb.
Nem érdekelt.Amikor eldöntöttük,hogy jöhet a pici,először spórolni kezdtünk a császárra.Utána,amikor meglett a pénz,akkor kezdtünk el egyáltalán próbálkozni.
Szóval bizony,én is kértem a császárt és nem bántam meg.Ugyanígy csinálnám,ha most kellene belevágni.Kár,hogy nem lehet választani az előny és a kockázat mérlegelésével,orvossal átbeszélve mindkét oldalt. Csak vastag pénztárcával adott ez a lehetőség Kishazánkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!