Aki programcsászárral szült?
Figyelt kérdés
Mi volt az oka?2017. nov. 30. 21:43
1/35 anonim válasza:
Egy hülye haemotológus felírt vérhigítót, mint utólag kiderül tévedésből, de akkor már nem hagyhattam abba. A vérhigító mellett meg csak progi császár lehet.
2/35 anonim válasza:
Az előző terhesség toxémia miatt császár lett így automatikusan programcsászár lett a második.
3/35 anonim válasza:
Külföldön lakom, itt lehet választani, azért kértem császárt, mert nem akartam oxigénhiányos, sérült gyereket.
4/35 anonim válasza:
Off: 3. honnan gondoltad, hogy nem sikerülhet a szülés?
5/35 A kérdező kommentje:
Koszonok minden választ. Remélem még irtok. Kivancsi vagyok.:)
Nálunk is szóba jött de kicsit sem biztos.
2017. nov. 30. 22:01
7/35 anonim válasza:
# 4 es, ket kozeli baratnak szules kozben serult a gyereke, vegetalnak, mindket csalad tonkrement benne. En ettol nagyon feltem. Orulok, hogy legalisan, emberi jogokat figyelembe veve valaszthat a no, hogy akar szulni.
8/35 anonim válasza:
2 császár után a harmadik már tervezett lett, a másik 2 téraránytalanság miatt volt.
Amúgy a műtét napján hajnalban beindultak a fájások.
9/35 anonim válasza:
Beindult előbb, de programcsaszar lett volna, mert a terhesseg során két biopsziam volt, amitől nagy esély volt a lepenylevalasra, ettől félt az orvosom. Mellette voltak meg apróbb problémák.
10/35 anonim válasza:
#1 én is szúrtam magam végig a vérhígítóval és szülhettem volna simán. Sőt azt preferálják.
Igaz nem volt programcsászárom de az első császár után vérhígítóval szühettem volna simán. Amúgy az első doki programcsászárt akart így váltottam dokit, aki engedte a sima szülést. Más kérdés, hogy a sors nem így gondolta és hiába vajúdtam 9 órát. Ha lesz következő baba akkor az már biztos programcsászár lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!