Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedjem a Duphastont vagy ne,...

Szedjem a Duphastont vagy ne, ha volt már egy elhalt terhességem?

Figyelt kérdés

Májusban volt egy elhalt terhességem ,amit műtéttel kellett befejezni.Most ismét babát várok.A dokim a kérésemre kiírta a gyógyszert,de nem merem szedni.Tudom,hogy volt már ilyen kérdés,de kérném,hogy aki járt már így az segítsen.Nem tudni ,az első babám miért halt meg.

Hét hetes kismama.Köszi előre is.

2007. nov. 26. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Májusban nekem is elhalt a terhességem, 9 hetes volt, műszeresen kellett befejezni. Augusztusban kiderült, hogy újra babát várok, a 6-dik héttől kezdve az orvos javaslatára 3x1 Duphastont szedtem egészen a 12-dik hétig. A 13-dik héten már csak 2x1 -et, a 14-en pedig 1x1-et és utána hagyhattam el a gyógyszert. Jelenleg 20-dik hétben vagyok és teljesen panaszmentes.

A Duphaston pótolja sárgatesthormont, mert ha kevés a sárgatesthormon a terhesség elhalása következhet be.

Amarilla

2007. nov. 26. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem utrogestant kellett szednem a 12. hétig (ugyanaz mint a duphaston), ettől nem halhat el a baba csak segít, hogy esetleg sárgatest elégtelenség esetén ne vetélj el.
2007. nov. 26. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is elhalt egyszer már egy babám 8 hetesen. Most 12 hetes terhes vagyok és a 6-ik héttől szedtem a Duphaston,reggel és este egyet.Még egy hétig fogom szedni,de már csak napi egyet. Szerintem mindenképp szedjed,csak jót tehetsz vele!!!!!!!!!! Gratulálok a babához! :)
2007. nov. 27. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!