Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kezdjem el szedni a Duphastont...

Kezdjem el szedni a Duphastont magamtól? KIstesót szeretnénk és ma a nemvárt napján pozitívat teszteltem. Eddig volt egy spontán vetélésem, utána egy sikeres terhességem, idén nyáron pedig egy elhalt terhességem.

Figyelt kérdés
A 2. és a 3. terhességemnél kaptam Duphastont, most nyárról maradt még 6 napra való. Dokihoz majd csak jövő héten mennék, felhívni őt sajnos nem lehet. Gondoltam, a leendő orvosi vizsgálat előtt 6 nappal már elkezdeném szedni a gyógyszert. Akiknek kellett szedni ilyen jellegű gyógyszert, hány hetes terhesen kezdték el szedni?
2010. dec. 12. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Az csak receptre kapható nem?
2010. dec. 12. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Úgy tudom ha 12. hát előtt abbahagyja valaki az bajt okozhat!! 6 napra valót ne vegyél csak úgy be!
2010. dec. 12. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
hét
2010. dec. 12. 18:25
 4/8 A kérdező kommentje:
6 napra való van itthon. Úgy értettem, hogy elkezdem szedni a 6 napra való adagot és közben elmegyek a dokihoz, aki majd megint ír fel és természetesen folyamatosan szedném, csak így pár nappal hamarabb tudnám kezdeni, mint ahogy dokihoz megyek.
2010. dec. 12. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Inkább kérdezd meg itt valamelyik (vagy akár mind az 5) dokit: [link]
2010. dec. 12. 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:
És ha közbejön valami és nem jutsz el a dokihoz, a gyógyszer meg elfogy? Vagy, ha nem is írja majd fel a doki? Ezen a pár napon nem múlik már semmi, ne kezd el szedni.
2010. dec. 12. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem az első terhességnél Duphastont írt fel a doki , most megint babát várok és azt mondta hogy most meg az utrogestánt szedjem. Úgyhogy szerintem se kezd el szedni magadtól mert ha neked is másikat ír fel nem lesz jó ha összekavarod.
2010. dec. 13. 06:40
 8/8 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én szedem az utrót és a duphastont is, pozitív teszttől kezdve. Igaz, nekem volt bőven mindkettőből, míg eljuthattam a dokihoz, és telefonon is fel tudtam hívni. Ha problémás terhes vagy, akkor keress olyan dokit, akit fel tudsz hívni, ha baj van. Én mindenképpen beszélnék egy dokival, és csökkentett adagban kezdeném szedni a maradék gyógyszeremet, amíg eljutok hozzá.

2010. dec. 13. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!