Ha jó gépe,ügyes a doki,és úgy fordul,akkor lehetséges.
2017. nov. 21. 13:32
3/13 anonim válasza:
Meg lehet mondani ha ugy fordul. De nekem 16 hetesen se nézte meg a doki.
Mondjuk a mai napig nem fordult úgy pedig ideje lenne
23+3hkm
2017. nov. 21. 13:51
4/13 anonim válasza:
Már a 12 hetes ultragangon is meg tudják mondani, ha jó a gép :) persze olyan korán még nem tudják 100 százalékra megmondani, de nagy valószínűséggel már igen.
2017. nov. 21. 14:58
5/13 anonim válasza:
13 hetesen nekem 99%-ra mondta a doki, hogy fiú lesz és igaza lett.
Nem tuti, de ilyenkor már látszódhat, ha olyan pózt vesz fel.
2017. nov. 21. 15:58
6/13 anonim válasza:
Lehet hogy hulye vagyok de en valamit nem ertek. Sokan irjak hogy huszonvalahanyadik heten nem ugy fordult még mindig, igy nem látták a nemét. No de ha a szivet gyomrot stb.latni mar, hogyhogy nem latjak a petefeszket a babanak?? Igy nem kellene forgatni, talalgatni. Az nem lenne egyertelmubb?
2017. nov. 21. 15:58
7/13 anonim válasza:
15 hetesen mondta hogy LEHET hogy kislány 18 hetesen már biztosra mondta.
2017. nov. 21. 16:52
8/13 anonim válasza:
12 hetesen egyértelműen fiút mondtak, az is lett.Igaz genetikai tanácsadáson néztek a korom miatt, nem sima uh volt.
2017. nov. 21. 19:09
9/13 anonim válasza:
Nekem már 12. hetesen megmondták és az is lett.
2017. nov. 21. 20:15
10/13 anonim válasza:
6os, úgy h pl nekem a mehlepeny mellso fali igy alapból részletekben látjuk a babát már a 16.hét óta, meg mindig az oldalát látjuk úgy pedig ha picit moccan már látszik is a szíve , egyszer szembe fordult genetikain, de akkor meg mire megnézte amit kell már kb fordult is el a gyerek és a hátát mutatta.
Sőt, 16hetesen comcsontot 20 percbe tellett lemérni, mert annyira csont mogott volt meg h kizökkenteni is alig lehetett
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!