Milyen mellszívót ajánlotok?
Szeretném, ha leírnátok a tapasztalatokat, milyen mellszívó készülék vált be? Szeretnék majd anyatejet adni a babámnak, de cumisüvegből. Tudom, hogy bonyolultabb, de így szeretnénk párommal.
Kézi vagy elektromos vált be? Anyatejet miben fagyasztottátok le, akinek nagyon sok volt és hogy melegítettétek fel?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Először egy mamivac márkájút próbáltam, de nem volt 100%-os a szíváshoz szükséges szelep, mindig sípolt és nem szívott jól.
Ez után az Avent kézit próbáltam. Fájdalom mentesen és hatékonyan szívott, a 20-30 ml helyett egyből 80 ml-t szívott az első napokban.
Ehhez vettünk Aventes tej tartó poharakat, ebbe töltöttem a tejet. Én nem fagyasztottam, hanem 24 órán belül felhasználtam a lefejtet. Arra kell figyelni, hogy friss tejet nem szabad már hideg tartóba összeönteni.
Ha lett volna pénzünk, lehet kipróbáltam volna az Avent elektromosát, de mivel csak pár alkalommal fejtem, fölösleges volt. Hosszútávon biztos kényelmesebb az elektromos.
Ó kimaradt: én vizes lábosban melegítettem fel a tej tartó pohárban a tejet. Nem forrásban levő vízben, hanem olyan melegben ami épp jó a melegítéshez.
Már az elején a hideg vízbe beletettem a tejes poharat és együtt melegitettem fel alatta a vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!