Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen mellszívót ajánlotok?

Milyen mellszívót ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha leírnátok a tapasztalatokat, milyen mellszívó készülék vált be? Szeretnék majd anyatejet adni a babámnak, de cumisüvegből. Tudom, hogy bonyolultabb, de így szeretnénk párommal.

Kézi vagy elektromos vált be? Anyatejet miben fagyasztottátok le, akinek nagyon sok volt és hogy melegítettétek fel?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2017. nov. 20. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az elektromos Medela vált be. Aventes tejtároló pohárba, később tejtároló zacskóba fagyasztottam le. Lábosba forraltam vizet és abba beleállítva olvasztottam fel.
2017. nov. 20. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Először egy mamivac márkájút próbáltam, de nem volt 100%-os a szíváshoz szükséges szelep, mindig sípolt és nem szívott jól.

Ez után az Avent kézit próbáltam. Fájdalom mentesen és hatékonyan szívott, a 20-30 ml helyett egyből 80 ml-t szívott az első napokban.

Ehhez vettünk Aventes tej tartó poharakat, ebbe töltöttem a tejet. Én nem fagyasztottam, hanem 24 órán belül felhasználtam a lefejtet. Arra kell figyelni, hogy friss tejet nem szabad már hideg tartóba összeönteni.

Ha lett volna pénzünk, lehet kipróbáltam volna az Avent elektromosát, de mivel csak pár alkalommal fejtem, fölösleges volt. Hosszútávon biztos kényelmesebb az elektromos.

2017. nov. 20. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Medela Swing elektromos van nekem, de szerencsere csak parszor hasznaltam, nem volt ra szukseg, iszonyat faraszto, mikor orulsz, ha eljutsz a fejesig, es altatashoz sem lett volna jo, raadasul sokkal lassabb, mint ahogy a baba sziv, van, akinek be sem inditja a mellszivo a tejleado-reflexet. En szaporitani akartam, es eltenni a fagyasztoba (Lansinoh tejtarolo tasakokat vettem), de a babam nem fogadta el a lefejt tejet. Utolag mar egyaltalan nem banom. Vannak, akiknek sikerul fejni hosszabb idon keresztul, de kevesen vannak, akiknek igazan kitartoan sikerul. Gyakori, minimum 2 orankenti fejes kell hozza, mellenkent legalabb 20 percig, es meg ez sem eleg mindenkinek. Meg mindig jobb, mintha meg sem probalnad az anyatejes taplalast, de erdemes elore koruljarni a kerdest, es ha nem akarod magad szivatni, elgondolkozni a szoptatason.
2017. nov. 20. 16:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Ó kimaradt: én vizes lábosban melegítettem fel a tej tartó pohárban a tejet. Nem forrásban levő vízben, hanem olyan melegben ami épp jó a melegítéshez.

Már az elején a hideg vízbe beletettem a tejes poharat és együtt melegitettem fel alatta a vízzel.

2017. nov. 20. 16:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, számomra mind hasznos volt!
2017. nov. 20. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!