Milyen mellszívót ajánlotok? Elektromosból, simából melyiket éri meg megvenni?
Amikor én vásárlás előtt álltam, én is próbáltam tájékozódni.
Nekem mindenki az Aventet mondta, mind elektromosból, mind kéziből.
Végül egy kézit vásároltunk.
Igazából jó, hogy volt, de nem nagyon tudtam kihasználni.
Először is azért, mert csak az első másfél hónapban volt annyi tejem, hogy fejni is tudjak (utólag kiderült a Kislányomnak nem is tetszett a fagyasztott tej).
A másik problémám az volt, hogy egyszerűen nem indult be a tejleadó reflexem, csak a Kislányom szopizására. Pumpálhattam fél órát is, semmi nem jött. Aztán megszívta, és ömlött a tej.
Szóval nagyon jó találmány, csak nem mindenki veszi hasznát, és pont ezért nehéz is a vásárlás.
Elvégre lehet annyi tejed lesz, hogy simán megéri beruházni egy elektromosra, de lehet a kézi sem kell.
Szerintem ha ismerőstől tudsz szerezni, mindenképp jobban megéri, mint vadi újan megvenni.
Én is kiadtam érte tizen akárhány ezret, és látod így jártam.
A sógornőmnek hamarosan jön a babája, most nála van.
Remélem legalább nála megtérül az ára.
Nekem a Medela jött be, az Aventes sem nekem, sem a tesómnak. Monduk mi jó bő keblekkel vagyunk megáldva szopi nélkül is.
Nálam is volt, hogy nem volt elég, vagy épp nem akart szopni, és bármilyen vacak dolog is a fejés (pláne minden evésnél, éjjel is), de csak így lehet tejet szaporítani/visszahozni.
A fima most 10 hós, múlt héten választotta el magát.
Sziasztok!
A lányom is 10 hós,ő meg a napi 3* szopi helyett 1 hete olyan mint egy újszülött,egész nap cicizne....Alig eszik kanalasat,pedig olyan szép napirendünk volt!
Avent kézit ajánlom!!!!Nekem 4 hós koráig minden szopi előtt kellett fejnem,mert nekem meg nagyon erős volt a tejleadóreflexem!szóval én nagyon sokat használtam és nagyon bevált!
Viszont a fagyasztott tejet nekem sem itta,így sajna dobhattam ki az egészet!Ha tudtam volna inkább frissen odaadtam volna más babának! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!