Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagy mellhez milyen mellszívót...

Nagy mellhez milyen mellszívót ajánlotok? 95/D

Figyelt kérdés

2016. márc. 23. 11:38
 1/7 LadyLoss ***** válasza:
Amelyik szimpi. A mellméret nem számít, mert csak a bimbót szívja a gép tölcsére. Ebből adódóan inkább a bimbóméret számít. Csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani veled, nekem Medela Swing van, és a Medela többméretű tölcsért forgalmaz, pont azért mert nem vagyunk egyformák.
2016. márc. 23. 11:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Annyira nem nagy, csak a hátad (bocsi).

Nekem 75 D volt mindig is, sima kézi mellszívót vettem az Auchanban, bevált.

Bármilyet vehetsz, a bimbód "átlag" méret.

2016. márc. 23. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem 90D-s, a nagyobbik fiúnál Medela volt, a kicsinél Lansinoh, mindkettő kézi.

Mindegyik jó volt, a Lansinoh egy kicsit könnyebben tisztítható.

2016. márc. 23. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Az enyém E/F volt és a sima medela elektromos mini teljesen jó volt még úgy is, hogy nem szoptattam, csak fejtem nekik állandóan a teljes mennyiséget. (hiába alkalminak írták csak pl. 2 gyereket kiszolgált a rendes ételekig)

[link]

2016. márc. 23. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Én aventet hasznàltam,sima kézit. (90F)

Egyébként ahogy ìrjàk is többen,nincs köze a mellmérethez.

2016. márc. 23. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Mellszívónál az a lényeg, hogy a mellbimbód ne súrlódjon a tölcsér csövének falához és a vákuum ne is húzza be túlságosan. Néhány márkának vannak különböző tölcsére, pl. Ardo (ardomellszivo.hu) A bimbód méretét merev állapotban kell megnézni. A fejés során a bimbód a vákuum miatt megduzzadhat, így lehet, hogy eggyel nagyobb méretet kell választanod.

Ha túl nagy a tölcsér csövének mérete, nagyon beszívja a vákuum a bimbók. E miatt a tejvezetékek megnyűlnak és csökken a keresztmetszetük, nem lesz tejáramlás, bármekkora is a vákuum. Tehát a méret számít!

2016. márc. 25. 09:20
 7/7 anonim válasza:
Az Avent az egyik legjobb mellszívó szerintem.
2016. márc. 26. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!