Mennyi idő után mondtátok el a szülőknek, hogy babát vártok?
5 hetesen muszáj volt. Szájsebészetre kísért, ő eüs dolgozó, vele nem kellett időpontra várni, 1,5 óra éjszakai alvás után. Mivel röntgen és gyógyszer szóbakerült, az orvosnak elmondtam, ráírták a papíromra, azt meg anyukám megnézte amíg felöltöztem.
Második baba: megint korán, 6 hetesen. Jártam nőgyógyásznál, összefutottam a férjével, oké nőgyógyásznál vagyok, semmi. Viszont UH-ra pár nappal későbbre kaptam időpontot, mikor pár nap múlva megint arra jártam, akkor meg anyukámba botlottam bele, rákérdezett mi ez a vizsgálgatás, elmondtam, mivel akármilyen leletet meg tud nézni, ha akar.
Úgyhogy nem maradt titokban. Előzmény: tesómat p4-es citológia miatt műtötték pár hónappal korábban, szóval anya biztosan tudni akarta miért járom pár napon belül a kórházat.
Nálunk szülészetre, kisműtétes osztályra, a szobákba se jöhet látogató, csak eüs dolgozót engednek be. Ha neadjisten történt volna valami, azt gondolom jól esett volna, ha átnéz hozzám. Szóval jobb is volt így, hogy korán kiderült.
Férjemnek 6 hetesen (mikor már volt szívhang, előtte elvesztettünk 3 babát).
Anyukámnak utána egy héttel, mert elutaztak külföldre, és nem akartam, hogy úgy menjen el, hogy nem tudja.
Apukámnak-tesómnak genetikai uh után a 13. héten. Anyósnak szintén (de neki telefonon, 1300 km van). Munkahelyemen a főnök is a 13. héten tudta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!