Hogyan szoktatok le terhesség alatt a dohányzásról? Mit csináltatok helyette? Mivel tereltétek el a gondolatotokat?
Szia!
Én is már 3 hónapos terhes voltam, mikor végre leszoktam a cigiről. Előtte már jóval kevesebbet szívtam, max. 5-6 szálat naponta, de azt nagyon nehéz volt megállnom, hogy annál ne többet, esküszöm, könnyebb volt teljesen leszokni!
Úgy volt, hogy egyik nap elfogyott a cigim és akkor eldöntöttem, hogy nem veszek többet (persze már azelőtt is volt pár ilyen "döntésem, csak azok nem voltak komolyak:) És utána tényleg nem gyújtottam már rá! És annyira nem is volt nehéz, előtte mindig nagyon szenvedtem és akkor max. fél-1 napig bírtam ki.
Amúgy rendeteget rágóztam és tic-tacot ettem, más elterelés nem volt, mert szerencsére utána már nem is kívántam a cigit.
Viszont sajnos 16 kg-ot híztam, amiből 3-4 kg tuti a cigiletételnek köszönhető... :(((
22 hónapos már a kisfiam, kb. fél éve néha-néha (havonta 1-2x) beleszívok pár slukkot egy cigibe, de csak akkor kívánom, ha társaságban vagyok és még egy fél szálat sem tudok elszívni, mert rosszul esik már. Csak az a 2-3 slukk kell :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!