Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9+6 hetes terhesen lehet...

9+6 hetes terhesen lehet fogat tömetni?

Figyelt kérdés
kb. egy fél órája tört le a fogam. Már eleve tömött volt a fog és most abból tört le egy darab. Fájni még nem fáj, de érzem. Mindenhol olvasom, hogy a 12. hét után érdemes menni. Most mit csináljak? Pont ma délután van fog doki. Szerintetek megcsinálja? Illetve nem veszélyes a babára? Nem akarom, hogy a picimnek baja legyen.
2017. nov. 17. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet igen
2017. nov. 17. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, csak szólj neki hogy babás vagy.
2017. nov. 17. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Maga a tömés nem veszélyes, csak szólj, hogy babát vársz és akkor olyan érzéstelenítőt, fájdalomcsillapítót ad, ami nem fog gondot okozni. :)
2017. nov. 17. 11:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Megnyugodtam. Akkor meg van a délutáni program :)
2017. nov. 17. 11:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, lehet!

Nekem 2 gyökérkezelésem volt terhesen és kb 4-5 tömésem.

Sokat jártam fogászatra, mert folyamatosan romlottak a fogaim, hiába szedtem a vitaminokat, volt, hogy evés közben letört a fogamból egy darab. Borzasztó volt.

2017. nov. 17. 14:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Első gyerkőcnél nem volt semmi problémám.

Remélem nekem csak egyszeri eset lesz. Sajnálom, utolsó hogy neked ilyen rossz volt. Nekem is evés közben tört le :(

2017. nov. 17. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!