31 hetes terhesen lehet fogat huzatni? A foghúzás nagyon felviszi a vérnyomást? Mert magas vérnyomásra kell szednem gyógyszert.
Szió!
Hát én úgy tudom lehet, nekem is kezelték fogamat a terhesség vége felé, mondjuk nem húzták, de a vérnyomásom akkor is az egekben volt szerintem, annyira féltem.
Ha tudod húzni, és nem S.O.S., akkor Én(de ez csak a véleményem) várnék legalább a 36 hétig, mert ugyan azt mondják no para, meg lehet, de mi van, ha a Te szervezeted úgy reagál erre a stresszre, hogy elindul vmi???
De persze ha gyulladt, és fáj, az nagyobb gáz, akkor muszáj vmit csinálni, mert az is tud galibát...
jobbulást!
Mi olyan speciális helyzetben vagyunk a babával, hogy úgy tűnik a toxémia kezd kialakulni,és az orvosok előbb akarják kivenni a babát.Ma döntenek a sorsunkról professzori szinten.23 hetes terhességem óta vérnyomás csökkentőt szedek, valamint három hete fehérje van a vizeletemben és vizesedek de nagyon.
A fogam nem fáj, csak be van gyulladva egy ideje, és nem akarom, hogy a császárnál gondot okozzon egy gyulladt fog.
Ezért nem tudom mit tegyek.
Igen a II számú szülészetin vagyok, és befektetnek hamarosan, eddig itthon maradhattam.
Köszönöm a sok választ és jó kívánsáogt, írok majd hogyan alakultak a dolgaink.
Szia
én nem mertem elmenni kihúzatni, pedig a két felső bölcsességfogamat ki kell sajna, de nem gyulladtak be.
Az a baj, hogy én annyira rettegek a fogdokitól, hogy inkább azt mondta várjam meg ha megszületett a babánk.
Minden jót nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!