Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen huznak fogat? Az...

Adel26 kérdése:

Terhesen huznak fogat? Az utobbi 3 napba sokat szenvedek a fogaim miatt (2gyoker). Es vajon kihuzznak? 14-15hetes kismama vagyok.

Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze! Adnak érzéstelenítőt, mint mikor nem terhesen mész, és kihúzzák! De lehet meg lehet menteni, és gyökérkezelés majd tömést!

Inkább menj el mint hogy szenvedj, na meg Fájdalomcsillapítót nem ajánlott szedni terhesen!

Nekem a bölcsesség fogam Fájt, de nem

Kellett kihúzni.

2012. szept. 7. 10:46
 2/5 anonim ***** válasza:
kihúzzák. a második trimeszterben én két bölcsességfogat húzattam. azt mondják, hogy a második trimeszterben csináltasd meg, ennyi
2012. szept. 7. 10:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hétfőn húzták ki,kértem lidokaint meg kaptam 3 szurit is.Bár így se volt fájdalom mentes:( 28hkm
2012. szept. 7. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj el minél hamarabb fogorvoshoz, mert ha gyulladt, fáj, az többet árt a babának, mintha kapsz egy szurit, és kihúzzák. De terhesség alatt egyébként is ajánlott 2-3szor ellátogatni a fogorvoshoz, mert könnyebben romlanak a fogak.
2012. szept. 7. 21:07
 5/5 anonim válasza:
Nekem 36 hetes terhesen is húztak fogat.
2012. szept. 8. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!