Na ehhez mit szóltok? Konfliktus a villamoson egy másik kismamával.
Szia
Szerintem kicsit túlreagáltad, de az adott szituban biztosan nehéz volt visszanyelni a mérgedet a hormonok miatt, meg aztán így utólag könnyű okosnak lennünk :)
Sztem nem vette észre a hasad, meg a korosat is simán benézte, ennyi. Mondjuk habitusfüggő, én nem szoktam ilyen sunyimódon ülőhelyet kérni, 3x voltam várandós, ha senki nem adta át magától az ülőhelyet, akkor vagy kussoltam vagy normális módon megkérdeztem kerek-perec.
:) Jogos is a felháborodásod és igen, a hormonok miatt reagálsz így. :)
26+3 hetes vagyok, és bizony egyre többször veszem észre magamon az elmúlt 1-2 hétben, hogy nem bírok elviselni dolgokat. Konkrétan a motorosokat, akik fél órát itt bőgetik a ház előtt a motort, mikor végül kegyeskednek elindulni. Egymás szavát nem értjük, tévét, rádiót hallani teljes hangerőn nem lehet. Ráadásul sokszor ezt éjjel vagy hajnalban is megteszik. A napokban egyik hajnalban azon gondolkodtam, hogy ha lenne annyi erőm, egy vödör vizet a nyakukba zúdítanék vagy megtenné egy csúzli is.
Soha ilyenek nem szoktak az eszembe jutni, de most... Jobb, ha elbújok.
Teljesen jogosan vagy felháborodva!
Van aki ha terhes azt hiszi,hogy mindent megtehet:-( de másokra nem gondol....elég szomorú ez a helyzet!
Ez nagyon komoly! Igazad volt persze. Én biztos nem álltam volna fel a helyedben. Egyre szemtelenebbek az emberek.
Nem is tudom, én mit tettem volna a helyedben...
hát ez muris jelenet lehetett.
hidd el hogy saját magát nevettette ki
Ha elnézést kért, és tényleg nem látta a hasadat, akkor ne puffogj hiába. Magad írod, hogy a táska teljesen takarta a hasad, és mivel te is fáradtan rogytál le, valószínű ő is fáradt volt, azért pampogott. Nem azért akarta, hogy felállj, mert direkt bunkó akart lenni egy terhes nővel!
Jogosan háborodtál fel, de a hormonok miatt szerintem túlpörgöd kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!