Na ehhez mit szóltok? Konfliktus a villamoson egy másik kismamával.
Azért kissé túlreagáltad.
A bevezetődben Te magad is szépen felvázoltad, hogy mennyi alapos indokod volt arra, hogy leüljél, miért gondolod, hogy egy másik várandósnak nincsenek ugyanilyen indokai?
Nem látszott a pocakod, nem volt a homlokodra irva az állapotod, simán középiskolásnak nézett. Ki mástól kért volna ülőhelyet, egy hetvenéves botos bácsikától?
Lehet, hogy a stilusa hagyott némi kivánnivalót maga után, de ezt látatlanban nehéz megitélni.
A piros fejjel topogás meg akár lehetett egy mindjárt elájulok érzéstől is, erre nem gondoltál?
Én mindkét terhességemnél pont az elején voltam iszonyat rosszul, amikor még semmi nem látszott rajtam, egészen a 20-22 hétig. Nem törvényszerű, hogy az van rosszabbul, akinek nagyobb a hasa ;)
Nem én pontozlak le titeket! Mindenkinek ment a zöld kezecske!
Azt megjegyezném, hogy ha esetleg itt van köztünk az a kismama és magára ismer, akkor bocsi, ha bunkó voltam!
szokj hozzá, itt a kismamáknak kuss a nevük, amikor én voltam terhes és egy fórumon méltatlankodtam, hogy méteres pocakkal se adják át a helyet, még én lettem a hülye, hogy egyáltalán elvárom...
amúgy meg gondolj arra, hogy a másik kismamában is dúlnak a hormonok:) egy jót kellett volna rajta röhögni.
Szia!Én elhiszem,hogy nem pontoztál le senkit,de egyébként az nagyon érdekes,hogy akárki,akármilyen választ írt lepontozták:-)Én abba a táborba tartozom,aki azt mondja,hogy részben igazad volt,részben nem.A másik kismamának,ugyanis nem kellett volna,ilyen hangnemben beszélnie,és nemcsak veled senkivel.Legyen szó akár egy tizenévesről,egy középkorúról,vagy egy idősről.Azt is megértem,hogy a kismamában most tombolnak a hormonok,de akkor is meg lehet kérni valakit/ez esetben téged/,hogy "Ne haragudj,nem érzem jól magam áttudnád adni a helyet?". Ez így sokkal szebben hangzott volna.És abban is biztos vagyok,hogy te is sokkal másképebben reagáltál volna,ha ilyen kedves hangnemben kérdez.Tehát neki se volt igaza,ez fix.De neked se igazán,hiszen te magad írtad le,hogy egy kívülálló nem láthatta volna,hogy terhes vagy.És ehhez képest neked is durva volt a reakciód.Inkább el kellett volna mondanod,hogy nem kéne így beszélni.Egyszerűen.
Üdv.egy két kisgyerekes anyuka
mikor én kb 12 hetes babás voltam felszállt buszra egy nagyobbacska pocakos kismama. senki az ég adta világon nem akarta átadni neki a helyét, rajtam kívül (ekkor még nem látszott a pocakom) nagyon kedvesen, de visszautasított, hogy maradjak csak. akkor nem bírtam muszáj volt elmondanom neki, hogy én is gyermeket várok, csak még fiatalabb a terhességem mint az övé :) vele jót beszélgettem míg le nem szálltam, de akkor sem ült le :)
a témához: szerintem is jogos volt a felháborodásod, pici túllihegéssel. de az adott helyzetben ez érthető. végül is minden kismama egy két lábon járó hormonbomba :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!