Na ehhez mit szóltok? Konfliktus a villamoson egy másik kismamával.
Én már írtam hogy jogos volt. De nehogy már elnézést kérj még ha ide is tévedt az a szerencsétlen. A másik meg, mi az hogy a többiek téged tesznek felelőssé!?
Azon miért nem akadtok ki, hogy a villamoson senki más nem volt aki önként azonnal átadta volna mindkettőtöknek a helyet? Illetve bízom benne a többi utas felismerve a helyzetet, végletekig lenézték a hisztis mamikát.
(Amúgy tuti valami 5 éves nyomkodja a piros kezet, kit érdekel.)
Kötve hiszem, hogy ilyen stílusod lenne mint az említett anyukának.
Nem gondolom, hogy ilyet tettél volna, hogy ilyen stílusban szólsz be.
Aki így szól be, hogy "Nehéz az iskolatáska..." az alapjáraton frusztrált, minden másban is valószínűleg ilyen stílusban áll a dolgokhoz, nem szabad egy pillanatig sem elfogadni a viselkedését.
Az meg hogy besz0pta, jó esetben elszégyelli magát, rossz esetben hazamegy apucihoz és kipanaszkodja magát, hogy milyen "bunkó iskolás lánnyal" találkozott a villamoson, és mittudtaő, hogy ő is terhes.
Légy nyugodt, teljesen normális hogy kibuktál.
Esetleg csinálj egy "xy hetes terhes vagyok" feliratú táblát papírt és ilyen helyzetben csak mutasd fel neki, így nem kerülsz hangos konfliktusba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!