Kismamák ti mit tudtok enni?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul viselem a terhességet. Mar 1hete csak fekszem. Hányok,hányingerem van folyton,fáj a fejem, és szinte ételundorom van...alig bírok enni,így a hasam is fáj... ropit,banánt eszem...2017. nov. 14. 08:23
1/15 anonim válasza:
Nekem a gyümölcsök és a gyümölcslevek jöttek be. Ha éhesebb vagyok akkor megeszek pár szem kekszet. Olajos kaját egyáltalán ne egyél, nekem legalábbis utána mindig "visszaköszönt" a wc-n. Párolt zöldségek is jól tudnak esni. Natúr hússal se volt baj (csirkemell). Semmiképpen se egyél fűszereseket vagy csípőset.
A legfontosabb mégis a mennyiség. Többször egyél keveset. Sose legyen üres a gyomrod, de felejtsd el a nagy lakomákat is.
Remélem tudtam segíteni. :)
-10 hetes kismama
2/15 A kérdező kommentje:
Koszii. Á, nem is bírnék semmi fűszereset enni.... Hú, ez vajon meddig fog így tartani??
2017. nov. 14. 09:01
3/15 anonim válasza:
Én semmit se tudtam 8 hónapig, de általában 12 hétig tart csak ez az állapot, a babák meg úgy vannak kitalálva, hogy meg se kottyan nekik 12 hét éhezés, arra vigyázz, hogy ne fogyj nagyon le, mert terhesen nem látszik. Én 60 körüli súlyról indultam, szülés előtt voltam 57, szülés után 47. Szoptatni nem tudtam, de a baba jól van.
4/15 A kérdező kommentje:
Huuuu ez nem hangzik tul jol 😣
2017. nov. 14. 09:11
5/15 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen. Hetekig vajas pirítóson és vizen éltem. Néha egy kis gyümölcs. A14. héten -4 kg-nàl tartottam. Utàna kezdett jobb lenni. Most 18 hetes vagyok, màr csak néha kap el a fekvést kívànó rosszullét. De reggelente mindig hànyingerrel kelek, ami àt is megy rajtam hamar.
6/15 anonim válasza:
Elsőnél 12 másodiknál 14. hétig. Egyèl levest, zöldségeket natúr husit. Èn olajosat fűszereset nem bírta. Volt olyan hogy napokig vajas zsemlén éltem.
7/15 anonim válasza:
Barackle sok jeggel, gyumolcsjoghurt, alma, banán, háztartási keksz, ropi. Kb. ezeket sikerült legyurnom. De tobbnyire ezek is visszakoszontek. Van aki a kolara esküszik, én egyáltalán nem kívántam azt se. 2-3 hét fekvés volt nekem is olyan 8-11 hét táján, aztán nagyon fokozatosan egyre jobb. 17. héten hagytam utoljára. 3.trimeszterre múlt el 100%ban a rosszullet
8/15 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedul ezzel a sok fekvéssel.... olyan rosszul érzem magam,hogy semmit nem bírok csinálni. Pedig sosem voltam nagy fekvős,inkább porgos.... mostmeg,ledobbenek magamon hogy úgy telnek a napok hogy ágy-kanapé-furdo.... még a boltba sincs erom lemenni,pedig kozel van,de multkor is majdnem rosszul lettem.... amint beléptem a 7.hétbe , elkezdodott....Mint egy nagyon beteg.... úgy érzem magam. Sosem gondoltam volna hogy egy terhesség lehet ilyen is....
2017. nov. 14. 10:50
9/15 anonim válasza:
Én gyümölcsöt, zöldséget eszek főleg. Az első 12 hétre esett az államvizsgám és fokhagyma krémlevest ebédeltünk a párommal. Mire hazaértünk mind kijött :(
Egy kis főtt burgonya jó ilyenkor és citromos víz.
10/15 anonim válasza:
Sós nasik, gyümölcsök, gyümölcslevek, citromos víz, pirítós esett jól a terhességem elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!