Kismamák, tudtok aludni?
Legalább szülés után nem lesz olyan nehéz. Bocsi.
Próbálj meg nappal többet pihenni és aludni, talán akkor nem lesz annyira megterhelő.
előző terhességemet végigaludtam :) minden éjjel 10-12 órát aludtam, még az utolsó éjszaka is amikor már vajúdtam :D reggel 6kor már nagyon fájt, de még 20 percesek között aludtam 19 percet 9-ig :D
most viszont már a 12. héttől nem alszom :( minden éjjel pontban 2kor ébredek. valamelyik nap egy másik kismama írta ki, hogy éjjel 2kor ébred, jót nevettem, hogy legalább nem vagyok egyedül ;)
nem tudom mi lesz, eddig azt hittem, hogy ha már nem dolgozom akkor jobb lesz, de 2 hete itthon vagyok és nem :( most az elmúlt 2 éjszaka direkt 2kor feküdtem le, reggelig aludtam, viszont így meg nem tudok kimászni az ágyból 7kor, a nagy miatt meg muszáj :)
remélem nem fogunk virrasztani évekig :D
Nekem többször voltak ilyen időszakaim és pár héten belül elmúltak. A legrosszabb 27-30 hetes korom közt volt kb 3-4 órát aludtam maximum. Pont 34 hetesen a következő, én bevallom részben emiatt is hagytam abba a munkát de pont az utolsó 3-4 hétre rendeződött amikor azt hittem már nehéz lesz erre visszajött a jó alvás meg a sok energia.
Sose tudtam miért talán a hormonok vicceltek velem. Bár én azzal poénkodtam készíti magát a szervezetem a kevés alvásra.
Viszont azon a héten is remekül aludtam végig amikor beindult a szülés úgyhogy nem volt mindig úgy.
bizony, már 2 hónapja... :( fekszem és nézem a plafont, vagy nézem a tv-t inkább :D az a durva, hogy míg dolgoztam, nem is éreztem magam annyira fáradtnak, biztos a hormonok...
csak azt nem értem, hogy napi 6 magnerotot szedek, már csak amiatt kokinak kéne lennem
neked ilyen nem volt a 2.trimeszterben?
Nem, akkor elaludtam este 10-11 körül, 2-5 között ébren voltam, de aztán visszaaludtam 9-ig. Most a nagy mellett nem is tudnék 9-ig aludni. Én is zabálom a magnéziumot, de semmi. :(
Az a baj, hogy kezdek borzasztó kimerült lenni. Hogy lesz így később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!