Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, tudtok aludni?

Kismamák, tudtok aludni?

Figyelt kérdés
30. héttől csak vergődöm éjszaka. Volt, hogy 2 órát aludtam, ha el is alszom, felébredek, és virrasztok hajnalig. Ti is így vagytok? 34 hetes
2016. márc. 7. 21:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Legalább szülés után nem lesz olyan nehéz. Bocsi.

Próbálj meg nappal többet pihenni és aludni, talán akkor nem lesz annyira megterhelő.

2016. márc. 7. 21:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok napközben aludni, a naggyal vagyok egész nap.
2016. márc. 7. 22:09
 3/11 anonim ***** válasza:
El kell hogy keserítselek. Később csak rosszabb lesz. Én most vagyok 37 hetes de már sehogy se jó viszont legalább én tudok aludni napközben is. Kitartást kívánok.
2016. márc. 7. 22:17
 4/11 A kérdező kommentje:
De miért van ez így? :(
2016. márc. 7. 22:19
 5/11 anonim ***** válasza:

előző terhességemet végigaludtam :) minden éjjel 10-12 órát aludtam, még az utolsó éjszaka is amikor már vajúdtam :D reggel 6kor már nagyon fájt, de még 20 percesek között aludtam 19 percet 9-ig :D

most viszont már a 12. héttől nem alszom :( minden éjjel pontban 2kor ébredek. valamelyik nap egy másik kismama írta ki, hogy éjjel 2kor ébred, jót nevettem, hogy legalább nem vagyok egyedül ;)

nem tudom mi lesz, eddig azt hittem, hogy ha már nem dolgozom akkor jobb lesz, de 2 hete itthon vagyok és nem :( most az elmúlt 2 éjszaka direkt 2kor feküdtem le, reggelig aludtam, viszont így meg nem tudok kimászni az ágyból 7kor, a nagy miatt meg muszáj :)

remélem nem fogunk virrasztani évekig :D

2016. márc. 7. 22:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy ideig én is így voltam, aztán mikor szép lassan megvettünk mindent, berendeztük a szobát, meglett a babakocsi meg a többi kellék, akkor egyszercsak elkezdtem nagyon jól aludni. Gondolom megnyugodtam, nem járt már az agyam folyton azon, hogy mit kell venni, milyet vegyek, stb. Most 34 hetes vagyok és nem csak éjszaka alszom, de délelőtt is, délig legalább :) Bár, lehet neked könnyebb lesz majd baba mellett virrasztani, én úgy megszoktam a sok alvást, hogy nem tudom hogy leszek majd annyit ébren :)
2016. márc. 7. 23:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem többször voltak ilyen időszakaim és pár héten belül elmúltak. A legrosszabb 27-30 hetes korom közt volt kb 3-4 órát aludtam maximum. Pont 34 hetesen a következő, én bevallom részben emiatt is hagytam abba a munkát de pont az utolsó 3-4 hétre rendeződött amikor azt hittem már nehéz lesz erre visszajött a jó alvás meg a sok energia.

Sose tudtam miért talán a hormonok vicceltek velem. Bár én azzal poénkodtam készíti magát a szervezetem a kevés alvásra.

Viszont azon a héten is remekül aludtam végig amikor beindult a szülés úgyhogy nem volt mindig úgy.

2016. márc. 7. 23:14
 8/11 A kérdező kommentje:
5.! 2-kor ébredsz? Te jó ég! És mit csinálsz reggelig?
2016. márc. 7. 23:17
 9/11 anonim ***** válasza:

bizony, már 2 hónapja... :( fekszem és nézem a plafont, vagy nézem a tv-t inkább :D az a durva, hogy míg dolgoztam, nem is éreztem magam annyira fáradtnak, biztos a hormonok...

csak azt nem értem, hogy napi 6 magnerotot szedek, már csak amiatt kokinak kéne lennem

neked ilyen nem volt a 2.trimeszterben?

2016. márc. 7. 23:43
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem, akkor elaludtam este 10-11 körül, 2-5 között ébren voltam, de aztán visszaaludtam 9-ig. Most a nagy mellett nem is tudnék 9-ig aludni. Én is zabálom a magnéziumot, de semmi. :(

Az a baj, hogy kezdek borzasztó kimerült lenni. Hogy lesz így később?

2016. márc. 8. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!