Hányós kismamák, ti hogy tudtok dolgozni? Munkatársaitok mit szólnak?
Lehet h nem voltam "eléggé rosszul", de én mindig otthon hánytam, a munkahelyemen egyszer sem. Viszont a nap 24 órájában hányingerem volt. Éjjel is volt, hogy mentem.
Szetintem az agy sok mindenre képes, valahogy beszabályozza ezeket a dolgokat, amikor tartani kell magamat, akkor tarom, otthon meg "felenged az idegrendszer is".
Nekem is csak utólag szóltak, hogy "na, akkor már értem, hogy miért voltál mindig olyan zöld", de élesben nem jöttek rá. Hányózacskóval a zsebemben közlekedtem, volt egy az íróasztal fiókban is. Folyton rágcsáltam, gyömbér teát kortyolgattam és próbáltam tartani magam. Mindig kiértem.
A gyakori mosdóba járásért meg azért se szóltak, mert pisilni korábban is gyakran jártam.
Nehezen, futottam a mosdóra. Az ablak myitva volt non-stop mert én a szagoktól is hánytam. Amikor egész este a wc előtt szobroztam akkor másnap már nem mentem be. Egy pár napig otthon voltam aztán mentem vissza dolgozni.
A kolléganőim amikor kajáltak akkor én kimentem a teraszra, mert én a szagoktól is hánytam és nem mertem kockáztatni.
A szagok engem is megviseltek, kórházban dolgoztam osztályon, irodában, szóval kijutott beloluk.
Volt zacskom de nem használtam egyszer sem, inkabb csak menekültem.
Nem volt tavol a wc de előfordult, hogy foglalt volt, akkor agytalmosó, betegwc.
Egyszer mar az ajtóban jött ki a reggeli, futottam a szemben levo kórterem furdojebe, neztek a bacsik, mit csinálok. :)
A kollegak hoztak inni, próbáltak segíteni.
Nekem nagymamám mesélte hogy kb 5 hetes terhesen kirúgták mert a lépcsőn nem ért fel és kidobta a taccsot a kávé és egyéb más erős szagra kb így men 4-5 hónapig 2. terhessége tünet mentes volt de majdnem belehalt keresztanyum mert több mint 4,5 félkilójával eléggé "beszorul" de minden megoldodott
szóval van akinél tényleg lehetetlen titkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!