Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet megcsal a parom meg en...

Lehet megcsal a parom meg en a kozos eletunket hordozom a szivem alatt?

Figyelt kérdés

Meg csak par hetes vagyok.

Parom kondizni jar.Ma itthon hagyta a telefonját.

Nem vagyok ilyen!De muszaj volt beleneznem a telefonjaba!

Talaltam egy beszelgetest konkretan egy csaj aki kondizni jar arrol van szo

Nos a parom rairt az egyik haverjara hogy uuu

De jo csaj ez a kondis csaj..akit a kondiban latott

Erre parom veletlen"rairt erre a csajra es ilyenekrol beszeltek hogy jossz kondizni stb....

Es van egy resz ahol ki van valami torolve a beszelgetesbol egy reszlet!!!!!!!!!!!!!

Kozbe a haverjaval olyanokat beszeltek hogy ennek a sajnak van csavoja es larom erre azt irja a haverjanak hogy ooooo most akkor beegek ha van csavoja....

Es aztan irja paromnak a haverja hogy parom fuzze be a csajt..erre parom irta neki hogy nem lehet hisz neki van baratnoje azaz en...

Ez egy dolog hogy rzt leirta de azzal a sajjal a kondiban akkor is szemezget es az a csaj akkor is folyton ooszefut vele.....

De a csajjal ugye ott beszeltek valamit..ami ki van torolve es ott kozbr a haverjaval is beszelt a csajrol hogy parom ooszeakar vele futni.....

Ez most mi?

ITT HORDOM A SZIVEM ALATT A KIS KOZOS BABANKAT!!!ES EZT KELLLETT MA LATNOM!!CSAK SIRNI TUDOK ES REMEGEK!!! :((((

2017. nov. 13. 15:50
1 2 3 4 5
 41/41 NyuszikaNYC20000 ***** válasza:
15%
Mi 2szer szakitottunk ilyen miatt de nekem ennel sokkal durvabbak vtak es konkretan a a mostoha hugommal,ok napi szinten beszelgettek es irtak egymasnak olyanokat hogy nah attol remegtel vna.nekem ha akkor ezt irja a pasim h en ott vagyok beki ugyh nem az egy jo dolog lett vna,ehelyett olyanokat irt h elhagy engem es egyutt lesznek.szval ne aggodjal a te pasid huseges.ez amit leirtal ez nem.megcsalas csak szimplan kitargyaltak egy not.ha ennyire nem.bizol.meg benne ulj le vele es beszeld at a dolgot.
2017. nov. 16. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!