Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet megcsal a parom meg en...

Lehet megcsal a parom meg en a kozos eletunket hordozom a szivem alatt?

Figyelt kérdés

Meg csak par hetes vagyok.

Parom kondizni jar.Ma itthon hagyta a telefonját.

Nem vagyok ilyen!De muszaj volt beleneznem a telefonjaba!

Talaltam egy beszelgetest konkretan egy csaj aki kondizni jar arrol van szo

Nos a parom rairt az egyik haverjara hogy uuu

De jo csaj ez a kondis csaj..akit a kondiban latott

Erre parom veletlen"rairt erre a csajra es ilyenekrol beszeltek hogy jossz kondizni stb....

Es van egy resz ahol ki van valami torolve a beszelgetesbol egy reszlet!!!!!!!!!!!!!

Kozbe a haverjaval olyanokat beszeltek hogy ennek a sajnak van csavoja es larom erre azt irja a haverjanak hogy ooooo most akkor beegek ha van csavoja....

Es aztan irja paromnak a haverja hogy parom fuzze be a csajt..erre parom irta neki hogy nem lehet hisz neki van baratnoje azaz en...

Ez egy dolog hogy rzt leirta de azzal a sajjal a kondiban akkor is szemezget es az a csaj akkor is folyton ooszefut vele.....

De a csajjal ugye ott beszeltek valamit..ami ki van torolve es ott kozbr a haverjaval is beszelt a csajrol hogy parom ooszeakar vele futni.....

Ez most mi?

ITT HORDOM A SZIVEM ALATT A KIS KOZOS BABANKAT!!!ES EZT KELLLETT MA LATNOM!!CSAK SIRNI TUDOK ES REMEGEK!!! :((((

2017. nov. 13. 15:50
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
34%

10# nem hanem ezért, mert nem tudott meg semmit, de màris ezerrel száguld a fantáziája.

Nem tudom te melyik kérdést olvastad, de itt nem történt megcsalás ;)

2017. nov. 13. 16:14
 12/41 A kérdező kommentje:

Igazabol minden csaj aki probalkozott br nala annak leirja hogy ne mert felreerti baratnom

Es ennek a hulye kondishaverjabak is leirta hogy idezem:

A haverja irta:Ma te befuzod!

Parom erre irja:Nem majd te!En nem fogom nekem baratnom van!;)

Ez egy dolog csajok...es orulok hogy nem tette meg de!!!!!!!!!!Van egy kitorolt beszelgetese a csajjal!

Plusz ez a hulye kondis pasi haverjat megkerte a parom hogy uzenje meg a csaj ak hogy varja meg (paromat)szoval ott volt valami kontakt...

Nyilvan parom ma megy ejszakazni...de ha hazajon akkor nem erdekel hogy ejszakazni megy meg mondom neki hogy vagy bevallja mi ez vagy elhagyom es a babat se szeretnem ha ilyen apja lenne!!!!

2017. nov. 13. 16:18
 13/41 anonim ***** válasza:
44%
A teleregeny mai resze !
2017. nov. 13. 16:20
 14/41 A kérdező kommentje:
Annyira de annyira orulnek ha ez csak egy alom lenne!
2017. nov. 13. 16:24
 15/41 anonim ***** válasza:
51%

-hány évesek vagytok?

-mióta vagytok együtt?

-terveztétek e vagy csak becsúszott ez a gyerek?

2017. nov. 13. 16:27
 16/41 A kérdező kommentje:
En fiatal felnitt vagyok !Parom is 30 alatti!
2017. nov. 13. 16:30
 17/41 anonim ***** válasza:
54%
Leírnád pontosan mennyi vagy, ő mennyi és tervben volt e ?!
2017. nov. 13. 16:32
 18/41 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon gáz vagy, semmit nem csinált szerencsétlen pasid. Állítsd már le magad kicsit! Éppen azt írta, hogy nem fog megcsalni, te meg itt hisztériázol. Ha ilyen elviselhetetlen vagy, akkor amúgy tényleg megcsal majd és elhagy és igaza is,lesz
2017. nov. 13. 16:33
 19/41 anonim ***** válasza:
58%

Ha ennyire nem bízol benne akkor hogy vállaltatok gyereket? Vagy ő tudja, hogy terhes vagy?

Egy kicsit gyermetegnek érzem ezt az egészet. Főleg ahogy kezeled.

És hogy hogy nincs közös programotok? Te otthon vagy amíg ő kondizik, éjszakázik, stb? Fura.

Mi is 30 alattiak vagyunk, de közösen is megyünk ide oda, tudom hogy viselkedik más lányokkal, tudom milyenek a haverjai stb. Ezek mind fontosak egy párkapcsolatban! Ha tróger haverjai lennének, én sem építenék rá, mert az őt minősíti. Ha a srác nem tróger akkor nem járna össze trógerekkel.

Én a helyedben mindenképp vele beszélném ezt meg. Főleg a bizalmi kérdést és a közös jövőt. Egy válás gyerek mellett nem olyan mint egy szakítás..

2017. nov. 13. 16:37
 20/41 anonim ***** válasza:
79%
Ezek szerint tök normális hogy chatelget a pasi meg teszi a szépet egy másik nőnek, igaz?
2017. nov. 13. 16:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!