Lehet megcsal a parom meg en a kozos eletunket hordozom a szivem alatt?
Meg csak par hetes vagyok.
Parom kondizni jar.Ma itthon hagyta a telefonját.
Nem vagyok ilyen!De muszaj volt beleneznem a telefonjaba!
Talaltam egy beszelgetest konkretan egy csaj aki kondizni jar arrol van szo
Nos a parom rairt az egyik haverjara hogy uuu
De jo csaj ez a kondis csaj..akit a kondiban latott
Erre parom veletlen"rairt erre a csajra es ilyenekrol beszeltek hogy jossz kondizni stb....
Es van egy resz ahol ki van valami torolve a beszelgetesbol egy reszlet!!!!!!!!!!!!!
Kozbe a haverjaval olyanokat beszeltek hogy ennek a sajnak van csavoja es larom erre azt irja a haverjanak hogy ooooo most akkor beegek ha van csavoja....
Es aztan irja paromnak a haverja hogy parom fuzze be a csajt..erre parom irta neki hogy nem lehet hisz neki van baratnoje azaz en...
Ez egy dolog hogy rzt leirta de azzal a sajjal a kondiban akkor is szemezget es az a csaj akkor is folyton ooszefut vele.....
De a csajjal ugye ott beszeltek valamit..ami ki van torolve es ott kozbr a haverjaval is beszelt a csajrol hogy parom ooszeakar vele futni.....
Ez most mi?
ITT HORDOM A SZIVEM ALATT A KIS KOZOS BABANKAT!!!ES EZT KELLLETT MA LATNOM!!CSAK SIRNI TUDOK ES REMEGEK!!! :((((
Kamu vagy. Válaszolni se tudsz/nem mersz mit.
Csajok, ne foglalkozzatok vele, csak unatkozik.
Konkrètan hány èves az a fiatal felnőtt?
De gondolom egy újabb csodás kapcsolat lesz, hisz általában akkor jut eszèbe az embernek telefont nèzegetni, amikor oka is van rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!