Olyan dilemmába vagyok. Orvos kérdés?
FOgadott a dokim, akit imádok, teljesen mértékkel megbizom benne. Havi egy vizsgálat 8 ezer, 80 szülés után.
De ki vagyok akadva hogy ezért a pénzért semmit nem tesz! Rákölthetném a babára, vagy esetleg szülésznőnek és a csecsemősöknek adhatnék belőle, és a feléből megusznám! Plusz valószinű költözünk arra pedig fel kell venni a kölcsönt!
Hogy közöljem esetleg a dokival? Vagy ha nem hivom ha szülök? Akkor nincs bent és nem kell neki kifizetni...
Tényleg szeretem nem akarom megbántani csak nagyon keveset tesz ezért a pénzért!
jaj, én messze vagyok tőled, vidéken- 250 km :-)
persze itt is vannak dokik akik elszálltak maguktól, volt olyan aki kerek perec otthagyott és nem vizsgált meg. de szerintem te is találsz egy jó orvost felétek.
Nekem látatlanba az a véleményem,hogy mi az,hogy 80E egy szülés????Nem bolt ez:-/Ilyen dokit nem választanék aki szab egy "árat" egy életért:-(
Mi 3.babánkat várjuk,de annyit adunk amennyit tudunk majd,ha adok egyátalán...ne hari én lecserélném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!