Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan dilemmába vagyok. Orvos...

Olyan dilemmába vagyok. Orvos kérdés?

Figyelt kérdés

FOgadott a dokim, akit imádok, teljesen mértékkel megbizom benne. Havi egy vizsgálat 8 ezer, 80 szülés után.

De ki vagyok akadva hogy ezért a pénzért semmit nem tesz! Rákölthetném a babára, vagy esetleg szülésznőnek és a csecsemősöknek adhatnék belőle, és a feléből megusznám! Plusz valószinű költözünk arra pedig fel kell venni a kölcsönt!

Hogy közöljem esetleg a dokival? Vagy ha nem hivom ha szülök? Akkor nincs bent és nem kell neki kifizetni...

Tényleg szeretem nem akarom megbántani csak nagyon keveset tesz ezért a pénzért!

2010. máj. 31. 14:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Te hova jársz orvoshoz? Nekem Pesti a doki, Péterffybe dolgozik, meg a XVI kerületi SZTK ba.
2010. máj. 31. 15:45
 12/13 anonim ***** válasza:

jaj, én messze vagyok tőled, vidéken- 250 km :-)

persze itt is vannak dokik akik elszálltak maguktól, volt olyan aki kerek perec otthagyott és nem vizsgált meg. de szerintem te is találsz egy jó orvost felétek.

2010. máj. 31. 15:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem látatlanba az a véleményem,hogy mi az,hogy 80E egy szülés????Nem bolt ez:-/Ilyen dokit nem választanék aki szab egy "árat" egy életért:-(

Mi 3.babánkat várjuk,de annyit adunk amennyit tudunk majd,ha adok egyátalán...ne hari én lecserélném.

2010. máj. 31. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!