Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan dilemmába vagyok. Orvos...

Olyan dilemmába vagyok. Orvos kérdés?

Figyelt kérdés

FOgadott a dokim, akit imádok, teljesen mértékkel megbizom benne. Havi egy vizsgálat 8 ezer, 80 szülés után.

De ki vagyok akadva hogy ezért a pénzért semmit nem tesz! Rákölthetném a babára, vagy esetleg szülésznőnek és a csecsemősöknek adhatnék belőle, és a feléből megusznám! Plusz valószinű költözünk arra pedig fel kell venni a kölcsönt!

Hogy közöljem esetleg a dokival? Vagy ha nem hivom ha szülök? Akkor nincs bent és nem kell neki kifizetni...

Tényleg szeretem nem akarom megbántani csak nagyon keveset tesz ezért a pénzért!

2010. máj. 31. 14:43
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Jahh 20 hetes vagyok, tehát már régóta járok hozzá!
2010. máj. 31. 14:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Ebben a helyzetben az őszinteség az egyetlen megoldás.
2010. máj. 31. 14:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is az őszinteséget választanám!!!
2010. máj. 31. 14:50
 4/13 anonim ***** válasza:

Bár tudom hogy ma már nem ritka a 80ezres tarifa, de szerintem is egy horribilis összeg ez! én max 40-et fogok adni a dokimnak (30-ra gondoltam), szerencsére ő abszolút nem pénzéhhes, még úgynevezett tarifája sincsen, sőt hallottam olyat is aki hozzá járt, nála szült és szülésért mégsem adott pénzt, pedig császára volt.

szerintem mond meg a dokinak hogy bízol benne és zseretnél hozzájárni terhesgondozásra, de sajnos megmondod őszintén adódtak egykis anyagi problémák, így bármennyire is sajnálod, de nem tudod őt felkérni szülésre.

Mióta jársz hozzá? másik orvos esetleg nem jöhet számításba?

2010. máj. 31. 14:50
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit ellentmondásos amit leírsz. Egyrészt imádod, megbízol benne, másrészt semmit se csinál a pénzéért... Egyébként elég soknak is tűnik vizsgálatonként a 8 ezer. Az én dokim max. 5-öt kér, de van, hogy csak 3-at. És nem közli előre a tarifát, annyit ad neki az ember, amennyit tud.

Egyébként ha nem szólsz a dokidnak szüléskor, akkor az ügyeletesnél fogsz szülni. Ha ez neked rendben van, akkor igazából azt se nagyon tudom, miért jársz magánrendelésre. Ez esetben jobban járnál, ha a sima sztk-s rendelésre járnál, legalább megismered a többi dokit is, ki tudja, melyikkel szülsz majd...

Azért kölcsönt felvenni szülésre kicsit túlzásnak tűnik. Mint ahogy a 80, de akár 50 ezer Ft is azért, hogy jó esetben a kedves fogadott dokik a kitolási szakra beérnek. Akkor már inkább egy jó szülésznőt fogadj, ő lesz veled végig.

2010. máj. 31. 14:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Előre megmondta hogy szülés után annyit kér? Én a hejedben járnék hozzá tovább, majd szülésnél hívnám, és varrar stedés után 20.000 adnék neki. Örüljön annak hogy hozzá jársz, nem a kórházba tb alapon ahol semmit sem kapna mert kötelessége hogy ellásson megvizsgáljon! Nehogy már neked legyen lelkiismeret furdalásod hogy 100.000 ft- ot otthagysz nála mikor ingyen is meg kéne ugyan ezt tennie! Ne így gondolkozz! A fizudból azért vonják a járulékot, hogy ő abból kapja a fizetését!
2010. máj. 31. 14:53
 7/13 A kérdező kommentje:

14.53 as: A szülésnél csinál keveset! Csak összevarr...Ahelyett inkább a szülésznőnek adnék, hisz ő van bent velem végig...! A kölcsönt a házra vennénk fel nem a szülésre!

Meg nem tudom ki mennyit van bent a dokinál a magánrendelőbe, de velem nem csinál semmit csak megnézi a méhszájamat, ha van kérdésem akkor feltehetem aztán ennyi! SZTK ba is rendel, amióta nőgyógyászhoz járok azóta ő az orvosom! (22 éves vagyok!)

És igen kerek perec kijelentette hogy neki mennyi a "tarifája"!

2010. máj. 31. 15:03
 8/13 anonim ***** válasza:

14.50-es vagyok ismét.

a 8ezer szerintem nem sok magánrendelésre, legalábbis felén ilyenek a minimum árak. Mi a férjemmel kb. 30-45 percet vagyunk bent. előbb bezsélgetünk, megnézi az esetlegesn újh leleteimet (vérvétel, genmetikai UH...stb), aztán kérdéseimre válaszol, természetesen megkérdi vann e gondjaim és mik, aztán UH az kb. 10-15 percig tart és ad 1-2 fekete 2D-s képet.

viszont tőle nem szabad megkérdezni hogy mennyiért válall szülést mert isznyat zavarba jön és azt mondja ő nem ezért csinálja....voltam kórházban is,aza csak be kellett volna feküdni de ő elintézte hogy papíron legyek csak bent,minden nap azért megkeresett mert napközben bent ovltam, de estére hazamentem, vettünk neki egy édességeskosarat amit a rendelésére vittünk el. alig akarta elfogadni, ott szabadkozott.

szóval én iszonyat bicskanyitogatónak tartom hogy míg más egy hónapig gürizik havi 70-80-100ezerélrt, addig a dokik szemtelenül képesek az ember képébe vágni az úgynevezett tarifájukat. én ilyen orvoshoz eleve nem is akartam menni, éppen ezért mentem ahhoz akihez.

2010. máj. 31. 15:23
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát ezért a dokiért irigyellek! Nekem sem a magánrendelés a sok, mert azt még valahogy kinyögjük! Hanem az h szülésnél semmit nem csinál és ezért 80:(!

Uh: 20 hetes vagyok, láttam a 13 heti uhn 2 percre, 17 hetesen mentem legközelebb, akkor nem volt uh mondván majd genetika lesz. 7 hétig semmit nem tudtam csak hogy zárva van a méhszájjam!

2010. máj. 31. 15:31
 10/13 anonim ***** válasza:

komoly hogy magánrendelésen azért nem csinált Uh-t mert úgyis mész genetikára??? na neee!!! mint írtam, az én dokim hiába előtte két nasppal voltam genetikain, ő újra átnézte a babát, lemérte.

Esetleg tudsz másik megbízható orvost aki alaposabb és nem ennyire pénzéhhes?!

Én nekem van egy betegségem és én ezért akartam magándokit fogadni hogy az lásson a terhesség alatt. ezért volt fontos hogy mennyiért szüleszt, mennyire alapos. lehet ez azért is van mert ő mégcsak kb. olyan 40év körüli. ám nagyon ért a szakmájához, és még humora is van!

2010. máj. 31. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!