1. Én kihez mehetek? 2. Az élénkebb piros vérzés lehet a vizsgálattól?
Ma voltam nőgyógyászál,hogy bizonyítsa,a terhességet,illetve barnás folyásom van,(ami a vizsgálat után pár órával élénk piros,nem darabos vérzéssé vált.)
Nem adott semmit,azt mondta,az első hetekben ez a terhesség velejárója,(kiszámoltam,és 7+4hetes vagyok)egyedül vérszaporítót írt fel,mert elég sápadtnak talált.
3.NEM KELLETT VOLNA VALAMIT FELÍRNIA A BARNÁS FOLYÁSRA?
Itt ez az egyetlen nőgyógyász.- már ha egyáltalán annak nevezhető...
4.MOST VÁRJAM MEG A HOLNAPOT,ÉS MENJEK EL A LEGKÖZELEBBI KÓRHÁZ NŐGYÓGYÁSZATÁRA,VAGY A HÁZIORVOSI ÜGYELETEN IS TUDNAK ADNI VALAMIT?
Ráadásul,most láttam,csak,hogy élénkebb piros,nem darabos vérzésem van.
Hát, azzal sajna nem sokat érsz, bár megpróbálhatod. De a házidoki tudtommal nem írhatja fel. :(
Én mentőt hívnék a helyedben, aki elvisz a megyei kórház terhesambullanciájára!
Nem értem, ha már volt vetélésed, automatikusnak kéne lennie, hogy felírják az Utrot. Nekem előre megírta a dokim, hogy az újabb pozi tesztkor azonnal kezdhessem szedni...
Szia!
Menj el a kórházba és ha van otthon Rutascorbin abból vehetsz be 3*2-t egy nap legalább amíg beérsz a kórházba.
én is ezt szedtem és ez nem gyógyszer de csökkenti a vérzést!
Ha vissza néznétek:
Láttatok már 7 hetes embriót petezsákban,nem uh-n? Én láttam. :((
Tökéletesen kivehető volt,hogy Az,bizony Az volt:(
Itt döntöttem el,hogy az ismerős várandósok igen jól járnak,mert nekik adom az összes babaruhát,én még egyszer ezt nem akarom végig csinálni! Van 2 gyönyörű lányunk,felneveljük Őket,és kész. Bár jó lett volna 1 fiú is,de nekem itt van az a bizonyos pont. A párommal gondolkodóba estünk,és talán utána járunk,miért van az,hogy a 2. és a 4. terhesség is megszakadt,miért nem tudunk összehozni egy fiút.
Köszönöm Mindenkinek,hogy segíteni próbált!
Láttatok már 7 hetes embriót petezsákban,nem uh-n? Én láttam. :((
Tökéletesen kivehető volt,hogy Az,bizony Az volt:(
Ezt hogy érted???? elvették a babát és megmutatták neked vagy hogy??? írj légyszi!
Sajnálom ami veled/veletek történt....
Nem kellett elvenni,"maga döntött" úgy, hogy "elmegy"-még itthon, nem sokkal az zóutolsó kommentem után.Így már nem láttam értelmét a kórháznak.
Nem tudod véletlenül, hogy ha ki akarjuk deríteni,hogy miért szakad + minden 2. terhességem,illetve hogy miért csak 1 nemű gyerekeket tudtunkösszehozni,hova kell mennünk?
Istenem.... .((((((( Sajnálom. :((((
Sajnos az én barátnőm is látta a babát, ő 8 hetesen vetélt el otthon. :((
Genetikára kell menni, és mindent-mindent megnézetni, írd ki szerintem, külön, hogy kit ajánlanak, és hol!! Mert ezt muszáj kideríteni, bár tudom, most úgy érzed, nem akarod ezt többé...
Énis így gondoltam a vetélés után, és meglett az ok, nálam a pajzsmirigy.... És most itt van a 40 hetes manóm a pocakban...
Vizsgáltatsd ki magad mindenképp, a többi még várhat, és átértékelheted még ezerszer...
Kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!