1. Én kihez mehetek? 2. Az élénkebb piros vérzés lehet a vizsgálattól?
Ma voltam nőgyógyászál,hogy bizonyítsa,a terhességet,illetve barnás folyásom van,(ami a vizsgálat után pár órával élénk piros,nem darabos vérzéssé vált.)
Nem adott semmit,azt mondta,az első hetekben ez a terhesség velejárója,(kiszámoltam,és 7+4hetes vagyok)egyedül vérszaporítót írt fel,mert elég sápadtnak talált.
3.NEM KELLETT VOLNA VALAMIT FELÍRNIA A BARNÁS FOLYÁSRA?
Itt ez az egyetlen nőgyógyász.- már ha egyáltalán annak nevezhető...
4.MOST VÁRJAM MEG A HOLNAPOT,ÉS MENJEK EL A LEGKÖZELEBBI KÓRHÁZ NŐGYÓGYÁSZATÁRA,VAGY A HÁZIORVOSI ÜGYELETEN IS TUDNAK ADNI VALAMIT?
Ráadásul,most láttam,csak,hogy élénkebb piros,nem darabos vérzésem van.
akkor itt már nem elég a magne b6... Volt már egy vetélésem,a 2 lányunk születése közt, akkor 2 nem egymást követő napon volt barna pecsételőm,pár napra a 2.pecsételő után ment el a baba,akkor mensi szerű vérzésem volt,és darabos. Ha valami történik,akkor feljelenthetem a "dokit"? -bár,az biztos jó hosszú procedúra lenne...és persze költséges is.
Nem hiszitek,hogy ki vagyok!.....
Az Untrogestan pld-t valakinek ki kellene írnia,nem?
Mert hát ez a doki,nem tette meg,csak vérszaporítót írt fel.
:((( Mintha amúgy sem lenne elélg baja az embernek...!!!!!
Az Utrot csak receptre lehet, és csak nődoki tudja felírni. Szóval, ügyelet azonnal!
drukkolunk, h ne legyen baj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!