A pároddal megtartanátok egy beteg kisbabát?
Figyelt kérdés
Pl. ha életképes,viszont rendellenességgel születik.2017. nov. 6. 17:59
11/27 anonim válasza:
Ha a rendellenesség nem akadályozná abban hogy képes legyen teljes és a későbbiekben önálló életet élni, akkor igen. Egyéb esetben nem.
12/27 anonim válasza:
Teljes mértékben úgy gondolom mint az utolsó. Nem tartanék meg egy babát aki soha nem lehet önálló, csak hogy a jó szülő szerepében tetszelegjek. Még a végtaghiányost is meggondolnám- van ilyen ismerősöm, pontosan tudom mennyit bántották, mennyit szenvedett emiatt. Én meg nem szenvedésre akarom a gyerekemet szülni.
15/27 anonim válasza:
Megtartottuk, hiba volt. Issza a levét mindenki. :(
16/27 anonim válasza:
Semmiképpen sem tartottuk volna meg. Többek között pszichiátriákra, rehab.intezetekbe járok a munkámból kifolyólag. Döbbenetes dolgok vannak, 1000%, hogy elvetettünk volna egy beteg babát. Ezért mentünk az összes fizetős plusz vizsgálatra mindkét terhességem alatt.
18/27 anonim válasza:
Rendellenesség függő... Pl down-os babát ha időben kiderül nem tartanánk meg..
19/27 anonim válasza:
Semmiféle képen nem tartanánk meg!
20/27 anonim válasza:
15, minden tiszteletem a Tiéd, hogy ezt igenis ki mered mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!