Ha én szeretném örökbeadni a babámat egy házaspárnak, de nekik nincs határozatuk, mi a teendő? Mindenképp azt szeretném, ha hozzájuk kerülne a baba!
nem is kell reagálnod kedves .A bántó szavak írását te kezdted.Én csak válaszoltam,de téged még megértelek,hogy sajnálod ŐT .Hidd el én is sajnálom de ha magamra gondolok ,nem tudom milyen helyzetnek kellene előállni ahhoz,hogy ezt tegyem.Elvégre ANYA vagyok .
Tehát utoljára, én a véleményemet írtam ami neked nem tetszik és erről nem tehetek.
Véleményt nyilvánítani szabad,vitázni is szabad.
Neked is szép napot
Jogász vagyok, az első válaszoló adta a legjobb tanácsot. A tapasztalat ezt igazolja.
Sok sikert!
Szekszárdon a bölcső alapítvány is esetleg tud segíteni.
Kitartás és sok szerencsét kivánok neked,hogy megtaláld a legjobb megoldást.Sajnos többet én nem tudok erről a dologról,bár az az apasági dolog lehet hogy járható út.Remélem van lelki segítséged ebben a nehéz időszakba.De még ha igy is kellett döntened probálj nyugodt és kiegyensúlyozott lenni,hogy a baba egészséges maradjon.Lélekben melletted vagyok:Ani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!