Ha én szeretném örökbeadni a babámat egy házaspárnak, de nekik nincs határozatuk, mi a teendő? Mindenképp azt szeretném, ha hozzájuk kerülne a baba!
így lehet a jogi procedurákat kikerülni, máskülönben hosszadalmas ügy lesz belőle határozat hiányában.
Jól meggondoltad?
Szia!
Húú,nagyon sajnálom,hogy ilyen helyzetben vagy,hogy örökbe kell adnod a babádat.Van ennek jogi útja is szerintem.Menj be a helyi gyámhatóságra,és érdeklődd meg,hogy ez hogyan lehetséges.Fiatalkorú vagy még?Mert akkor a szüleidnek is veled kell menni.Az sem rossz ötlet,amit az 1 válaszoló írt.Ha vállalná a férfi az apaságot,a nevére is kerülhetne,és nála lehetne elhelyezve a baba.Talán ez lenne az egyszerűbb,ha nincs akadálya,mert azt nem tudom.De szerintem gondold meg jól,hogy biztosan le tudsz-e mondani a gyerekedről.Szörnyű fájdalmas lesz ám.És a gyereknek is sajnos. Ha láthatod felnőni akkor is,ha nem akkor mégjobban.
Minden jót,üdv
Én 34éves vagyok!Jól meggondoltam. Én nem tudom biztosítani neki, amit kellene, már van egy 9éves kisfiam. sajnos nem tudom neki megadni, amit szeretnék, mármint a kicsinek!! Ők nagyon tökéletes szülei lennének a picinek. Csak elég macerás ez a névre vétel...több okból is. Elég furcsán néznének rájuk...
Tényleg nincs más??????
Gondolom van aki segit neked intezni ezt az orokbefogadast (vedono, gyamhatosag) toluk megkerdezted mar?
Itt a google-ban is biztosan van a kerdesedre pontos valasz. Latod itt mindenki csak csodalkozik, de ezzel nem jutsz elobbre. Minden jot Neked!!!
www.orokbefogadas.hu
nezd meg ezt az oldalt, bongeszgesd at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!