Kismamik mennyit híztatok 35 hétig? én 22kg szerintetek nagyon sok? Ti is megesztek mindent amit megkívántok?
Szerintem annak kell jobban figyelni, akinek van olyan problémája, hogy pl.:Túlsúly, magas vérnyomás, fulladás....stb.Én 12 kg-ot híztam, ami nem sok, de van olyan b.nőm,aki 26-ot, és meg sem látszott rajta.Ne aggódj, hamar lemegy majd:))És persze én is megeszem azt amit kívánok.De szép is lenne, terhesség alatt fogyózni nemde?
37+2 hetes kismami
49 kg voltál, tehát az elég vékony, törékeny testalkat. Itt teljesen normális ez a gyarapodás. Egyébként pedig nagyon jól teszed, hogy akkor eszel, amikor csak megéhezel.. én is ezt csinálom, pedig nekem már óvatosabbnak kellene lennem:) Ez van, lesz ami lesz.. éhezni nem akarok és nem is tudok:)
Védőnénim azt mondta, hogy este 6 után, már ne egyek, hogy ne növekedjen ilyen mértékben a súlyom, de ugye ti is érzitek, hogy ez vicc:)) Még akkor sem bírtam ezt beatartani, amikor nem volt baba a pociban, nemhogy most..
Boldog babavárást!
Szia!
Én 20at híztam és 48 kg-róé kezdtem.De tudom,h le fogom adni,így mindent ettem,amit csak megkívántam:-)Majd a szoptatással leadom,ha meg nem,akkor amdj mozgással.Lényeg,h volt 9 jó hónapom,amikor ledlkifurdalás nélkül bűnözhettem:-)
(Egyébként a fiammal is ennyit híztam,akkor 46kg-ról indultam.10kg már lent volt,mire kijöttem a kórházból és a többit is leadtam pár hónap alatt...)
Tehát nem elkeseredni!:-)
Üdv! 41 hetes km
70 kg-mal estem teherbe, 85-tel szültem, 75-tel mentem haza a kórházból, és most, 2 hónappal a szülés után 71 vagyok.
Én mindent megettem, amit megkívántam, mégsem híztam meg. Ugyanazok a nadgárok jönnek rám, mint előtte. csak a felsők nem, mert 3 mérettel nőttek a cickóim...
Szia!
Én 53 kg-mal kezdtem és most vagyok 36 hetes és 9 kg-t híztam eddig, én is megeszek mindent amit megkívánok. És most, hogy itt van az eper és cseresznyeszezon, meg pláne, hogy nem fogom vissza magam. Sajnos:)
Én eddig 10 kg-nál tartok, 57-el kezdtem. Nem mondhatnám, hogy sokkal többet kiván a szervezetem mint előtte. Amúgy is szeretem a hasam és kivánós vagyok, tehát nagy különbség nincs. Eszek ha éhes vagyok, és ha megkivánok valamit. Talán szerencsés alkat is vagyok és azért nem rakodik rám, előző két terhességemnél is 13-at hiztam a végéig. Egyél amennyi jól esik. De azért az a mondás nem állja meg a helyét, hogy most két ember helyett eszel, hát akkor tömd magad! A baba igy is úgy is elszivja tőled amire szüksége van.
35 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!