Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtehetem-e, vagy ha kiderül...

Megtehetem-e, vagy ha kiderül ebből bajom lehet? Mit tanácsolnátok? 32/N

Figyelt kérdés

A párommal szakítottam, elvesztette a munkahelyét másfél éve, és azóta az elfoglaltsága az ivás lett.

Sokat veszekedtünk az utóbbi időben, de mindig mikor összeszedtem a cuccom, kiengesztelt..

de betelt a pohár, szóval ejöttem. Azóta már többször is keresett itthon és a munkahelyemen.

A nagy bajom terhes vagyok. S nagyon szeretném a picit, hiszen nem ő nem tehet semmiről. De ha megtudja akkor biztos hogy nem fog békén hagyni. Ha elmegyek másik városba 1-2 évre, ameddig világra hozom a picit és már nem is lesz gyanús, hogy az övé. Letagadhatom előtte?

(Lenne egy férfi akivel mostanába kezdtem ismerkedni, azt mondta, hogy őt nem zavarná, sőt mi több, örülne neki ha vele lennénk, (neki egyébként nem lehet gyermeke)így tudná szeretni a picit.

Tudom, hogy ez nem a helyes megoldás, de nem tudok jobbat. Bíroság/eltiltás nem érdekli. S mióta iszik egyre erőszakosabb is. Én ezt találom a legjobbnak!

2010. máj. 30. 18:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves uccso leirnad a sztoridat, mar amennyire emlekszel vagy utalag megtudtal? mert nem ertem, ugyanis a egy gyerek barmifele vizsgalatahoz apai es anyai beleegyezes kell, es az az apa aki az anyakönyvi kivonaton fel van tüntetve. Meg ha meg is tudna az igazi apuka hogy öve a kislany, biztos nem lehet benne es hiaba perel, ha a szülök nem engedik akkor ennyi, nem tehet semmit, de ha mind a ketten azt allitjak hogy az övek a gyerek akkor fel sem merülhet hogy az exnek eszebe jutna hogy az öve.

De a te elperlesedre kivancsi vagyok, ha nem tul indiszkret a keresem.

2010. jún. 2. 00:44
 12/13 anonim ***** válasza:

5.11 vagyok. Kérte az elöttem iró irjak magamról,hát tessék,de nem lesz szórakoztato

Anyám férjnél volt,összemelegedett a nevelőapám munkatársával.megszülettem, senkinek nem tünt fel..hogy én szőke vagyok az 5 tesóm pedig barna.évekig csalták a házastársukat a szabadban(szó szerint)mert az apám.. is nős volt.titkolták a viszonyukat.aztán a nevelőapámmal megromlott anyám kapcsolata külön mentek kb 5-6éves lehettem..és utána már nyiltan lehetett minden,otthon hemperegtek,minket gyerekeket meg kizártak a konyhába. én azt nem tudom hogy a nevelőapám véleményét meg kérdezték e,de anyám beadta az igényét az apasági vizsgálatra,mennem kellett vérvételre,meg anyámnak meg az apámnak"is.Hiába volt anyám férjnél mikor születtem,az apaságot meg lehet igy dönteni.ezt igy mondják.ha a tényleges apa bemegy bármelyik gyámhatósághoz és elmondja szeretné megállapittatni övé e a gyerek mert a fogamzási időben kapcsolata volt az anyával,tanukkal igazolja,elindithatja az ügyet.ugyanugy az anya is.később pedig a gyerek.ma is igy van.12éves koromban,a nevelőapám meghalt.

Marha sok értelmét most felnőtt fejjel se látom miért volt ez fontos anyámnak,lehet igy akarta megfogni az öreget,közben meg csak egy ..nagy cirkusz lett annál is otthon,mivel nős volt.aztán ő nem vált el,csak a gyerektartást vonták le tőle azután,viszont velem soha nem foglalkozott.erre irtam azt,elvettek tőlem mindent.az alapoknál kezdem:

-elvették a nevem,mert azért 8éves koromig egy párszor már bemutatkoztam,tudtam ki vagyok

-elvették az "APÁM"érzést ami mindenkiben benne van

-elvették a valahovatartozás érzését

-elvették azt a szeretetet amit egy apa adhat

-az iskolát,osztálytársakkal,barátokkal

-keresztelő papiromat,a bizonyitványomat hibajavitóval átfirkálta szerintem igy nem is érvényes

-és a tesóim se tekintenek rám egyenrangu félként

én vagyok a fekete bárány,pedig anyám erkölcstelenkedte végig a gyerekkorunkat.én miről tehetek?hogy ő férjes asszony létére mással is ..magát?anyámmal a kapcsolatunk sose lesz jo. hol kotonszökevénynek nevezett gy.koromban, hol szerelem gyereknek. mikor hogy volt meg...mindig rajtam tőltötte ki azt az érzést amit az apám.."neki okozott.később mikor meg már végleg nem foglalkozott vele,akkor kezdett anyám engem hóhérolni.mindenért én voltam a hibás,szószerint majdnem agyonvert.a mai napig megvetem azért ahogy élt,és azért amit velem tett.

a családban egyedül én szoktam egyedül neki teljes őszintén elmondani a véleményem ,mert azért vannak neki ügyei mégmost 66évesen is.(összejött egy nős férfival-kutyából nem lesz szalonna,az apám meg rohad az öregek otthonában.hát tőlem ott is maradhat. a nevelőapám 12éves voltam mikor meghalt,nem tudok már odamenni hozzá,hogy én sajnálom.

és mi értelme volt,miért csinálta anyám ezt velünk?szerintem azért hogy bebizonyitsa az öregnek tőle vagyok,ezért neki megérte. Hát gratulálok neki,és nem érti miért utálom.

2010. jún. 3. 14:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia! Hat nagyon sajnalom ami veled törtent :( De tudod ami nem öl meg az erösebbe tesz, probald meg igy felfogni, bar tudom nagyon rossz lehetett. Es ezt mar semmi sem teszi jova.

Visszaterve a kerdezöhöz azert erdeklödtem, mert en ugy tudom, es ugy tanultam ha a szülök nem egyeznek bele a vervetelbe es azt allitjak övek a gyerek, akkor nincs joga senkinek ezt megkerdöjelezni(nalatok ugye anyukad is akarta a vizsgalatot sajnos), szoval amit a kedezö irt azt meg lehetcsinalni gond nelkül.

2010. jún. 4. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!