Szerintetek letezik olyan hogy a test "emlekszik" az esetleges mensire es ezt barnazas kiseri? 8+1 hkm
Nem nagyon tudnak vele mit csinálni. Adtak gondolom progeszteront, és minél több pihenésre intettek. Attól is függ hogy mennyire problémás, hogy hol helyezkedik el a bevérzés. Nekem a petezsák alatt volt szerencsére, de azért így is tartottam tőle. Minél nagyobb az embrió egyébként annál kevésbé okozhat problémát, mert egyre jobban "kapaszkodik" a méhbe, nem tud olyan könnyen kilökődni. Nekem az 5. héttől volt. Minden hét plusz áldás volt. A 9-10 hét körül mondta a doki, hogy ha marad is ez a mennyiség a barnázásból, akkor is kezdhetek megnyugodni. Hetente hívott vizsgálatra a doki amíg el nem tűnt teljesen.
Szóval nyugalom és pihenés amennyire lehetséges:) és minden rendben lesz! 😊
Jajj de jo olvasni ezeket a pozitiv hozzaszolasokat 😊
Masfel centis a babom es a beverzes a petezsak mellett helyezkedik el,igen kaptam utrot,kb akkora mint a petezsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!