Prena Test vagy Nifty? Ti melyiket csináltátok?
Mi a prenat választottuk, az oka lehet baromság, de a német precizitásban valahogy jobban bíztunk. (Azt Németországba küldik elemezni).
5 nap múlva megvolt az eredmény, elégedettek voltunk vele.
Niftyt csináltattam, mert levonták a kombinált teszt árát, volt babakártyám és így kb 150re jött ki. Nem tudom a Prenánál, hogy van, de ha a Nifty pozitív akkor ingyen csinálják az Istenhegyin az amniot - itt Hajdú Krisztinához jártunk. 1 hét alatt jött az eredmény
Alapvetően ugyanaz a kettő.
Én is Prenát csináltattam, még tavaly. A kombináltat kihagytam, a korom miatt úgyis rossz lett volna. A dokim ezt ajánlotta inkább, mondván, hogy Európában legtöbben ezt választják, és több a kutatási eredményük, ezért megbízhatóbb a többinél. Meg olvastam, hogy a Niftynél sokan panaszkodtak késésre, én meg pont karácsony előtt voltam, és fontos volt, hogy még előtte megjöjjön az eredmény. (Meg is őrültem volna karácsonykor, meg akkor akartuk elmondani mindenkinek.) És én is a németekben jobban bízom...
5 nap múlva hívtak, meg voltam elégedve.
Egyébként a Nifty sem tud többet, mint a Prena legbővebb csomagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!