Kinek milyen volt a mellfájdalom mikor sikerült a baba? Mikor érezte először? Más tünet volt?
Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 13:35
1/7 anonim válasza:
Nem fáj, nem nőtt, semmit nem csinált.
Annyi volt az össz tünet, hogy nem jött meg.
A 3. trimeszterben volt gyomorsavam, ennyi
3/7 anonim válasza:
Ugyannyira, mint amikor a menzesz jött.. Csak maradt.. Semmi extra.. Más tünetem még mindig nincs azon kívül, h nem jött meg
6+3 h
4/7 anonim válasza:
Nekem szörnyen fájt és érzékeny volt.Emiatt csináltam tesztet,pedig a mensim még nem is késett.
Mára már elég elviselhető ;) 8+3
6/7 anonim válasza:
Menses előtt 6 nappal kezdett fájni,oldalt és alul,csak emiatt tesztelttem. 4 nappal előbb volt ebben a hónapban ovulációm. Pozitív lett a tesztem. Progit szedek amitől hányingerem van,még nem a pocaklakó miatt. Meg 2 napja álmosság. 4+5
7/7 anonim válasza:
Első babánál már menzesz előtt 4-5 nappal iszonyúan fájt. Most a másodiknál éppen hogy csak érzékeny és az is az elmaradt menstruáció utáni napon kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!