Lehet terhességi tünet?
Figyelt kérdés
Már több mint egy éve próbálkozunk teherbeeséssel,de sajna eddig nem jött össze..most utolsó két hónapban már vettem ovulációs tesztet,mert sokan ajánlották..hát most nagyon bele is húztunk.. Nem rendszeresek a ciklusaim így nehéz alapjáraton kiszámolni,de már 34.napon járok és még nem jött meg,de mint írtam ez nem meglepő. Máskor is fáj mensi előtt a mellem,de most szinte ég,lángol. Más is érzett ilyet? Nagyon reménykedem,de még nem teszteltem. Második baba lenne amúgy. :)2014. dec. 28. 13:53
1/7 anonim válasza:
Jól hangzik, szerintem egy reggeli első vizeletből megnézném azt a tesztet a helyedben!:)
2/7 A kérdező kommentje:
Jaj lehet elmegyek és veszek egyet meglesem reggel,de már olyan sok negatív tesztem volt az elmúlt éveben hogy már alig merek venni és inkább csak várok...reménykedem hogy hát ha.. :)
2014. dec. 28. 13:57
3/7 anonim válasza:
Ne haragudj,de pontosan miben is reménykedsz? hogy teszt nélkül megtudod,hogy terhes vagy e vagy sem?
Én is hasonló cipoben jarok. Ma van a 38.napon.Tüneteim vannak. Tegnap vettem tesztet,ami negativ lett. Igy legalább tudom,mihez tartsam magam,és őszintén szólva, sokkal jobban érzem magam,hogy tudom mi a felállás.
Próbáld ki, hidd el, jobban fogod érezni magad,ha tudod az eredményt.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát mivel nekem nem rendszeres ciklusaim vannak pl peteérésem is jóval később van mint másnál így lehet még korai megnéznem. Van amikor 40. napon jön meg,így értem h még reménykedhetem,mert odáig van még 6 napom. :) Biztos jobb túl lenni rajta persze,holnap tesztelek és megírom mi lett. Köszönöm! :)
2014. dec. 28. 14:41
5/7 A kérdező kommentje:
És sajnálom hogy negatív lett :( Régóta próbálkoztok?
2014. dec. 28. 14:41
7/7 A kérdező kommentje:
Teszteltem! Sajnos negatív lett! :(
2015. jan. 1. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!