Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit kellene tennem az ellen...

Mit kellene tennem az ellen hogy a parom nem veszi komolyan a terhessegi tuneteim?

Figyelt kérdés
O is akarta a babat, most itt vagyunk az elejen. Tokre nem erdekli a napi szinten jelentkezo tunetek csak s nagyobb esemenyekben vesz teszt mint pl orvoshoz eljon velem. De ugy erzem csak azert hogy ne tunjon nem torodomnek.pl allandoan ehes vagyok es egyszer kimaradt a reggeli es ismerosoket vartunk ebedre. De azok fel orat kestek persze es en enni szerettem volna... o meg azt mondja hogy nem igaz h nem tudok varni... stb

2014. dec. 9. 21:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

Igaza van a párodnak. Miért nem haraptál délelőtt valami kis falatokat?

Ha meghívtátok a vendégeket bunkóság lenne elkezdeni előbb nélkülük a kaját csak mert te éhes vagy.

Miért nem ettél vmi gyümölcsöt?

Meg ő mit tudna kezdeni a hányingereddel? Most komolyan?

2014. dec. 9. 21:27
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

első, nem azért mert éhes! hanem mert TERHES! tudod, most ekörül forog a világ és hanyatt kell esni :D

kérdező, szerintem eltúlzod :) pont elég ha elkísér az orvoshoz és örömmel várja a kicsit, nem kell, nem beteg vagy hanem várandós

2014. dec. 9. 21:38
 3/13 A kérdező kommentje:
Kosz az oszinte valaszt. Majd igyekszem viszonozni.
2014. dec. 9. 21:46
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

szerintem is túlreagálod!

Sok mindenben nem tud rajtad segíteni azon kívül hogy elmegy veled dokihoz esetleg szalad a boltba ha valamit megkívánsz de ennyi.az igaz hogy ha tudod hogy éhenkórász vagy és vendégek jönnek ebédre reggel ehettél volna egy falatkát vagy mi.

2014. dec. 9. 21:57
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Miert kellene foglalkoznia a te napi tuneteiddel? Pontosan mire gondolsz, nem ertem...
2014. dec. 9. 22:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Türelem, nyugalom! Most írod, hogy itt vagytok az elején. Szerintem te sem érzed még anyának magad, hogy várhatod el, hogy ő, aki kívülálló még, (pl, nem tapasztalja a rosszulléteidet, mást pedig még te sem érzel) átérezze az egészet. Amúgy mit kellene tennie? Mit várnál el tőle? Nem bántásképpen, komolyan kérdezem.
2014. dec. 9. 22:09
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem empátiát várna tőle. Jogosan mert ez egy állapot, nem betegség, de nem ugyanolyan felhőtlen minden.
2014. dec. 9. 22:58
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem azért benne vannak a hormonok is abban, hogy túlreagálja a dolgokat, ilyenkor nem nehéz. Én 8+3 hetes vagyok, nagyon rosszul tudok lenni, emiatt is, a hormonok miatt is nagyon türelmetlen vagyok, tudatosan kell visszafognom magam, hogy ne üvöltsem le napi 20x a férjem fejét tök jelentéktelen baromságokért, amin máskor tudom, hogy röhögnék. Szerencsére felismerem a helyzetet mindig, és kussolok, de nem könnyű figyelni erre mindig. Pedig az én férjem tényleg egy főnyeremény ilyen téren, mindent megtesz, ha látja, hogy rosszul vagyok, már kérdezi is, hogy mire van szükségem, mit tud segíteni, és megtesz bármit, még én mondom neki, hogy ennyire azért nem kell körbeugrálni, nyugodjon meg :) Gondolom valami ilyesmit várna a kérdező is, és ebben az állapotban rosszul eshet neki, hogy nem kapja meg.

Kérdező, ettől függetlenül tényleg túlreagálod, próbálj egy kicsit figyelni, hogy ne vegyél fel annyira mindent, hidd el, neked is könnyebb lesz így.

2014. dec. 10. 00:23
 9/13 anonim ***** válasza:
42%

Manapsag tul sok az elvaras. A legjava tok hulyeseg. Kerdezo tulsagosan is tulreagalod a helyzetet. Neked tunik ugy h nem torodik, meg ez a duma h csak azert megy el veled! Miert allitasz ilyet? Majd addig-addig duhongsz h majd jol megutal a terhesseged alatt. Szedd ossze magad. Ez meg h te majd ehen haltal, hat miert nem kaptal be fozes kozben par falatot? Azert ki ne halj mert egy etkezes kimaradt, a gyereknek sem lesz semmi baja tole.

Felnott ember vagy, viselkedj is ugy.

2014. dec. 10. 04:30
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

Ne haragudj, de azt, hogy te éhes vagy azt te érzed, a párod nem. Nem egy akkora tünet, ha négykézláb okádnál és azt sz..rná le a párod, akkor megérteném ezt a hisztit, de hogy tudod, hogy éhes vagy és nem eszel valamit , ez a te hülyeséged.

Felnőtt ember vagy, ha éhes vagy egyél, mondjuk akkor nem lesz ok műhisztizni, ez tény...

2014. dec. 10. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!