Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit kellene tennem az ellen...

Mit kellene tennem az ellen hogy a parom nem veszi komolyan a terhessegi tuneteim?

Figyelt kérdés
O is akarta a babat, most itt vagyunk az elejen. Tokre nem erdekli a napi szinten jelentkezo tunetek csak s nagyobb esemenyekben vesz teszt mint pl orvoshoz eljon velem. De ugy erzem csak azert hogy ne tunjon nem torodomnek.pl allandoan ehes vagyok es egyszer kimaradt a reggeli es ismerosoket vartunk ebedre. De azok fel orat kestek persze es en enni szerettem volna... o meg azt mondja hogy nem igaz h nem tudok varni... stb

2014. dec. 9. 21:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Minden rosszindulat nélkül írom:

Ha a párod émelyegne, lenne éhes vagy pisilne óránként, te mit csinálnál? Fognád a kezét 0-24-ben és simiznéd a buksiját vagy egy idő után tudomásul vennéd és időnként együttérzésedről biztosítanád , elkísérnéd orvoshoz?

Hidd el, lesznek még a terhesség során ennél kellemetlenebb élményeid is, és azt is neked kell elviselned, hiszen a te tested, senki nem tudja helyetted megélni ezeket a dolgokat. Neked pedig attól nem lenne se jobb, se könnyebb, ha a párod pánikolva toporogna melletted.

Relax! Ez a kezdeti időszak jó esetben csak pár hétig tart, utána könnyebb lesz a terhesség. Legalábbis egy ideig ;) :)

2014. dec. 10. 08:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez most kicsit buta példa volt szerintem. :)

Az legyen a legnagyobb baj, hogy azért rád szólt.. Természetesen nem vagyunk egyformák de szerintem nem lehet mindent a terhessegre fogni a 9honap alatt. Majd ha azt csinálja mint amit lláttam egyszer , hogy a nő cipeli a karton vizet pocakkal, mert a férjének fáj a bokája, az már gáz lesz! :))

38hkm

2014. dec. 10. 11:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem lazíts. Fogd fel egy kicsit lazábban, mert így be fogsz dilizni a végére. Mégis, mit csináljon a tüneteiddel? Mit vársz tőle azon kívül, hogy elmegy veled az orvoshoz? Esetleg több segítséget várnál a háztartásban? Egyáltalán nem biztos, hogy nem érdekli, csak nem nagyon tud segíteni. Ő mit kezdjen az állandó éhségeddel? Helyetted nem ehet...
2014. dec. 10. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!